Amalian Helmiä

13. marraskuuta 2014

Kevyet ja slimmit toppahousut

Auttakkee , mistä löytyis kevyet ja slimmit mustat toppikset tuolle esikoiselle eilen esittelemien Reimatecin takkien kaveriksi.
Kaikki kokeilemamme on isoja säkkejä, jopa Stadiumin everestit tyttöä kiikasti vaikka minusta olivat parhaimmasta päästä. 
Prismasta tyttö itse löysi tarpeeksi kevyet, jotka maksoin 14 euroa, mutta jotenkin en usko, että niillä taretaan kovilla pakkasilla ja pulkkamäessä...
Tosin mitään 160 Moloja en varmasti raaski ostaa.Kappiksen woxoihin tytöt hukkuu, miten nuo Lindexin?

Reima takeoff


Onko Reimalla hyviä?
13 kommenttia:

 1. Saman ongelman parissa painin hetki sitten. En ymmärrä miksi kaikki toppikset on ihan säkkejä! Mutta nämä Reiman housut ostin hoikalle 8v pojalle ja on oikeasti kapeat ja hyvin istuvat. Poika n.130cm ja 134cm oli passeli koko. :)
  http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Reima/Lasten-ulkovaatteet/Lasten-ulkohousut/Reima%C2%AE-housut/Toppahousut-Procyon/p/522162-9990

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki mitä on päästy sovittaan on ihan jättejä ja tyttöä ahistaa - käydäämpä kurkkaamassa noita - kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Jos löydät niin kerro mullekin! Meidän neitokaista mahtuis yleensä kahdet yksiin housuihin... ja vielä kun ei haluais henkseleitä käyttää, niin miten niitä päälle köyttää??? :/ Ja mitään kalliita en tosiaan hälle osta, kun tällä tapauksella niistä ei jää mitään jäljelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikenlaisia viristyksiä meilläkin nähty... Nuo kyllä hyväksyy henkselit, mutta nekin pitää olla just tietynlaiset.

   Poista
 3. Meillä on hoikalla tytöllä Raiski henkselimallin toppahousut. Ovat kevyehköt eikä ollenkaan mitkään pussimaiset. En vaan muista mistä ne viimetalvena ostettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just mietin, että mistäköhän niitä saisi - jostain urheiluliikkeestä?

   Poista
  2. Limingantullin prismasta muistaakseni löytyi ne Raiskit. Ainakin Linnanmaan prismassa myytiin sitä merkkiä, kun ohikävellessäni huomasin.

   Poista
 4. h&m? ei ne kauhean kapeat ole, mutta vyötäröllä on kiristys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yhet henkkikset toppikset R-kiskalla oottamassa, että saan sen haettua. Tilasin samalla testiin, kun pojan huoneen maton tilasin, kun kuvassa näytti kuitenkin aika hyvän mallisilta.

   Poista
 5. hei!
  Reimatecin Pursi housut ostin omalle 8-vuotiaalleni. Hän on hoikka, noin 128cm ja134cm Pursi housut olivat hyvät. Kiristystä ei kyllä ollut vyäröllä, mutta tytön mielestä mukavat henkseleillä. En kyllä tiedä onko mustana. Meille tuli tummansinisenä Pompin takin seuraksi.
  Kiva blog i sulla. Seurailen useasti, mutta huono kommentoimaan. Hauskaa, kun meillä on aika samanikäset lapset, täällä tytöt 8v ja kohta 6v, poika 2v.
  Terveisin Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytys päästä johonkin sovittaa, kun ei viiittis kovin monia tilata - jooo Oulun seudullehan on avattu se Reima outlet - nyt tuli syy ajella toiselle puolelle Oulun seutua.
   Mukava kuulla, että tykkäät :) itelle monesti käyny niin, että ekan kerran kun blogiin kommentoinut on seuraavalla kerralla ollut heti matalampi kynnys ;)

   Poista
 6. Reimaa olisin mäkin ehdottanut etenkin jos henkselit käy. Meidän neiti vihaa niitä ja repii pois jos irrotettavia malleja ovat.

  VastaaPoista
 7. Meidän hoikkiksella oli viime talvena Minymon toppahousut, joissa on napakka vyötärö ja irrotettavat henkselit. Housuissa oli lisäksi kiristysmahdollisuus vyötäröllä, joka kuvien perusteella näyttää puuttuvan tämän vuoden mallista. Ellei sitten ole siellä vyötärön sisäpuolella nykyisin? Minymon housut on pituudesta reiluja: meillä oli käytössä koko 134 tytöllä, joka oli tammikuussa 141 cm pitkä. Housut on mun mielestä paljon kestävämmät kuin esim Reimat, sillä materiaali on sitä samaa Oxford nylonia kuin Ticket haalareissa :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!