Amalian Helmiä

30. marraskuuta 2014

Joulufiilistä lunkisti

Joulun tuntua on haettu eilen Wanhan ajan joulusta, josta sai joulufiilistä loskaisesta ilmasta huolimatta. Tänään suuntasimme tyttöporukalla naisten joulumessuille.
Saldona jotain aivan ihanaa (palataan siihen myöhemmin), monta pussia Tyrnävän myllyn puuroja ja iiiiso läjä käyntikortteja. Olen tosi huono messu-shoppailija kovassa ryysiksessä, mutta onneksi moneen ihanuukseen voi palata kotoa rauhassa facebookin, blogien ja nettikauppojen ansiosta.
Nyt onkin olo sitten sellainen, että illan Noshin-kutsut oli harmillisesti pakko jättää väliin, vaikka olisi niin mukava niihinkin mennä.Nyt onkin tarkoitus ottaa joulu vielä enstistäkin rennommin (niin kun olisin ottanut siitä ennenkään tressiä - hössöttäminen ei tarkoita tressiä) ja jätän kaiken yli määräisen pois, jos suinkin siltä tuntuu. Huommista lapsia odottaakin perussuklaakalenterit - tytöt olivat ensin kauhuissa, etteikö meillä tänä vuonna leivota pipareita tai askarrella?? Nämä puuhat ovat jo niin monena vuonna tulleet äidin puuhakalenterista. 
Kyntteliköt on saatu keittiön ikkunaan ja ensimmäinen joulukukka.

2 kommenttia:

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!