Amalian Helmiä

19. toukokuuta 2015

Denimkuosia


Meidän lasten välikausivaatteista tänä keväänä löytyy denimkuosia. Pojan Name it.n softshellpuku on vilahtanut täällä aikaisemminkin. Tyttöjen denimkuosiset takit ovat myös Name it.in. Name it.iä on meiltä löytynyt aikaisemminkin ulkovaatteista. Suloiset kukkakuosiset takit möin eteenpäin tänä keväänä ja ne meni hetkessä kaupaksi. Nuoremman tytön hiippahupullinen toppatakki on kaunein näkemäni toppatakki ja sen olen jättänytkin muistojen lootaan. Ihastuttiin näihin kaikki, kun ekaa kertaa nähtiin - ulkoilutakit, jotka menisi fiinimmässäkin menossa - kera  kauniiden yksityis ohdin... kultainen vetskari ja napit, tamppi takana. Tuo on sellainen värikin, että kaikki vanhat asusteet niihin sopii, sekä tietysti mätsääpi pojan pukuun ja vauvelille ompelemaani farkkupukuun. Onneksi oli entiset takin käyneet pieneksi ja tarvi oli uusille, kun Bootzilla nämä sattui olemaan jo alessakin.
3 kommenttia:

  1. Tosi kivat ! Ja noihin on helppo myös yhdistää asusteet :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva! Minusta koululaisille on vaikea löytää siistimpää, mutta kuitenkin kohtuu rentoa takkia. Tämä on sellainen, vieläköhän jostain löytyis...

    VastaaPoista
  3. Kivat takit! Meillä on pojalla myös Name it:n haalari, mutta oranssilla vetoketjulla. Olisin halunnut tuolla valkoisella, mutta ei ollut kokoa.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!