Amalian Helmiä

18. toukokuuta 2015

Mammalounaita - edistä hyvinvointiasi

Pääsin testaamaan Blogiringin ja Smarttumin kampanjassa Smartum lounasetua.
Toissa syksynä otimme tavaksi kahden mammakaverin kanssa käydä useasti perhekerhon jälkeen lounaalla - ihana jatkaa juttuja siellä, sekä ennen kaikkea saada runsas ja ravitseva lounas, kun poika oli vielä pieni ja hänen ruokiaan ei tarvinnut vielä miettiä ja tytöt söi koulussa ja eskarissa, niin ei tullut panostettua niin omaan syömiseen - söi edellisen päivän jämiä jos niitä nyt sattui jäämään. 
Toisen ystävän kanssa puolestaan useasti teimme tärskyt molemmille puolessa välissä - tuolla lähiostarissa lounaan merkeissä - ruumiin ja hengen ravinto samassa paketissa - lounastreffit on parhautta kotiäitiysaikana.

Käyttökohde haulla löytyy paikat mihin setelit käy ja jopa täällä meidän pikku kylältä löytyi neljä paikkaa mihin ne käyvät ja lisää löytyi tuolta lähiostarista - Zeppeliinistä. Tuo meidän vakiopaikka ei listalta vielä löytänyt, mutta ajattelin vinkata tästä, koska liittyminen vaikutti olevan hyvin simppeliä netissä.
Käyttökohde haku toimii myös kännykästä, joten paikkaa voi hakea liikenteessäkin.
Zeppeliinissä kävimme mummin kanssa syömässä mekko-ostosten lomassa. Crecian on yksi suosikeistani ja siellä löytyy lounaslistalta mm. herkullisia salaateita. Nyt sainkin heittää vain Smartum tiskiin ja nauttia.Isukki lähti lähes viikoksi Huippuvuorille ja lähtiissä kehotti ottaa rennosti - "käykää vaikka ulkona syömässä". No mehän tehtiin työtä käskettyä ja suunnattiin ystävän  kera ja lasten kanssa Heseen, johon Smarttumit myös käy. Ei pidä väheksyä ulkona syömisen helppotusta. Pääsi mamma ainakin kerran helpolla ruuan laiton osalta... siittä leppoisasta lounas hetkestä en niin tiedä....kuten mamman ryytyneestä ulkomuodosta saattaa huomata...Onko sen väliäkään, kun kaikki lähtivät massut täynnä kotiin, sekä mamma sai tankattua virtaa aikuisesta juttu seurasta.Yksi vaihtoehto on myös hakea lounas kotiin. Kiireisinä päivinä tulee sitäkin harrastettua.
Silloinkin sai nakata vain Smarttumit tiskiin ja kotiin nauttimaan!Pääsimme käymään lounaalla myös mammojen kanssa keskenään . Tämä hattarapää muisti kyllä kameran, mutta muistikortti oli tietsikassa, joten tästä tilaisuudesta jäi sitten kuvat ottamatta. Naurua ja höpötystä ja syvällisiäkin keskusteluja ei näistä tilaisuuksista puutu.

Minulla olisi vielä yksi setelli käyttämättä - missä kannattaisi käydä syömässä?

Minun työpaikalla ei ole työpaikkaruokalaa, mutta läheltä toimistoa löytyy useampikin ruokapaikka. Tällainen kotimainen palvelun tarjoaja olisi hyvä hyvä ratkaisu työpaikka ruokailuun. Meillä on töissä mahdollisuus Smartun liikuntaseteleihin niin Smartum lounasetuun olisi helppo laajentaa. Taidankin tehdä heti aloitteen näistä jahka joskus töihin palaan. 

Yhteistyössä Smartum


4 kommenttia:

 1. Olispa kätevä! Kävin kurkkaan, niin ylläri meidän paikkakuntaa ei tuolla ollut mutta kyllä lähipaikkoja löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, no harmi. Minä ihan yllätyin montako paikkaa täällä oli.

   Poista
 2. Ulkona syöminen hyvässä seurassa kyllä piristää paljon ja tuo vaihtelua päiviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikka kalliimmaksi tulee niin se sosiaalinen tankkaus on muistettava

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!