Amalian Helmiä

21. toukokuuta 2015

Opettajien ja hoitajien muistamiset

Me olemme tykänneet jouluna ja kesälomille lähtiessä muistaa opettajia ja päiväkodin hoitajia, ovathan ne päivittäin iso osa lastemme elämää.
Tänä vuonna opettajia muistetaan suolasaippualla, jotka löytyivät tuolta meidän paikalliselta kirppikseltä. Matti oli tilannut niitä myyntiin Onnenpussista
Täältä löytyy lisätietoa kotimaisesta käsitehdystä suolasaippuasta.
Heillä näytti olevan myös nettipuoti, josta voisi tilata vaikka sydämen malliset saippuat.
Päiväkodin hoitajille puolestaan löysin tuosta paikallisesta kaupasta suloiset pienet auringonkukan kasvatussetit.
Katsotaan minkälaiseen pakettiin nämä kääräistään ja minkälaiset kortit keksitään.

Täältä ja täältä löytyi  menneiden vuoden muistamisia. Hoitajille on myös joskus sujautettu kortin väliin siemenpussi 


Joskus olen saanut kommentin, että ei opeja tai hoitajia tarvi muistaa, hehän tekevät vain työtään, ettei muutkaan työstään lahjoja saa. Monessa minun työpaikassa on työnantaja muistanut työntekijöitään lomille lähtiessä.
Mukavin tarina minusta on se, kun veljeni opiskeluaikoinaan jakoi viikonloppuisin postia oli joku jättänyt joulunaikaan laatikkoon postinjakajallekkin konvehtirasian joulumuistamiseksi :)

6 kommenttia:

 1. Onpa houkuttelevan näköisiä nuo saippuat!

  Itse kyllä tykkään muistaa lasteni kanssa työskenteleviä, vaikka he siitä palkkaa saavatkin. Jaellaanhan monilla aloilla ihan muutenkin lahjoja tai ainakin meillä toisinaan kaapit täyttyy mielestäni ei niin ihanista yllätyksistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs ostaa itellekkin tuollanen saippua. Niin jaellaan, niin miksi ei sitten näille jotka ovat niin vahvasti osa lasten elämää. Onkohan teidän kaapit täynnä niitä samoja ihania yllätyksiä mitä meillä ... mies ainakin niitä kantaa ja ties kuinka vanhoja meille aika tarpeettomia ylläreitä tuolla yläkaapissa onkaan.

   Poista
 2. Kovat lahjaideat sinulla tänäkin vuonna! Minä ajattelin leipoa taas kakut. Itsekin tykkään kiittää opettajia ja hoitajia vuodesta. Vaikka he tekevät työtä ja saavat siitä palkkaa, niin samalla he myös aidosti välittävät ja huolehtivat niistä minun kalleimmista aarteistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kukanenkin muistaa omien rahkeidensa mukaan

   Poista
 3. Kivoja ideoita. Varmasti tulevat käyttöön ja lämmittävät saajan mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tulla teiltä kurkkaan ideoita paketoimiseen

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!