Amalian Helmiä

5. syyskuuta 2016

päiväkotivaatetusta

Rakastan rutiineja. Suunnittelin, että voisin alkaa sunnuntaina katsoman valmiiksi poikien viikon päiväkotivaatteet. Minulla on tapana kerätä useamman koneellisen puhtaat pyykit kolmeen eri koriin, joista jaan ne eri paikkoihin pojille, tytöille ja vanhemmille. Ihan viikon pyykkejä ei varmaan voi koreihin kerätä, mutta viikatessa puhtaita vaatteita kappiin voisin eritellä samalla päiväkotivaatteet erilliselle hyllylle. Nimikointikin sujui tässä samalla. Ajan kanssa tuli myös huomioitua värit, että menevät samassa pyykissä.

Pojilla on tällä viikolla kolme hoitopäivää maanantaista keskiviikkoon.

 Ensimmäinen viikko mennään vihreä mustissa
Maanantaina joustofroteeta. Nuoremmalle Napikkaan haalari ja metsolan vihreävalkoinen body. Isoveikalle äidin Metsolan kankaista ompelemat, vihreät housut ja raitapaita Tiistaina Noshin rockstar housut ja metsolan vihreät rib-trikoo paidat

 Keskiviikkona isoveikalle uusi Noshin musta rib-paita ja äidin metsolasta ompelemat housut. Pikkuveljelle taas kummitädin verson puodin neuloksesta ompelemat housut ja toisen kummitädin antama Gugguun body jalkaan taas ensisten työkavereiden antamat vauvalahjat - marimeko sukat - onneksi mahtuvat vieläkin ;)

Voin kertoa, että ensimmäinen päivä ei mennyt rutiinilla. Ilta meni ihan säätämiseksi, kun tuli ylimääräisiä mutkia vastaan... Jospa se tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!