Amalian Helmiä

25. syyskuuta 2016

Tähtiä pojille

Poika tykkää kovasti tähdistä ja pääkalloista (merirosvoista). Eikä varmaan lukijoillekkaan ole jäänyt epäselväksi, että pojan ehdoton lempivaate on tähtineulepaita.  Onneksi löysin Silverjunglen edustajan alekorista odottamaan neulepaidan isommassa koossa.
Tähdet valtaavat poikien kaappia ja samalla Silverjungle. Meidän ensimmäinen Silverjungle oli pinkkitähti pipo, joka on  varmaan heidän ensimmäisistä mallistoistaan. Edelleen pipo on tyttöjen suosikki. Poika halusi naapurin kutsuilta jo uuden tähtipipon ja tieysti mustan, vaikka äiti yritti turkoosia hänelle kaupata.
Samalla lähti tilaukseen meille East. 02 collegehousut ja bombertakki. Tytöille tilasin frillapaidan. Jos poikien kaappia valtaa tähdet niin tytöillä on eniten Silverjunglen frillaa - on muutama frillapaita, frillatunika, frillatopit, -bolerot ja housut, Äidilläkin on frillahousut, mutta nyt ostin Silverjunglelta mustan maksipaidan pidemmällä takahelmalla. Paita on ihana töihin, vaikka Silverjunglen harmaan collegejakun kaveriksi.
Tänään mentiin naapuriin kahville ja vaihdettiin päälle tähtiä. Tämä neulepaita ei ole se lemppari, mutta pehmoinen tamäkin. Tämä on tilattu jo varmaan viime syksynä, mutta on ollut tähän asti liian suuri. Toivoisin paitoihinkin mustia tai harmaita tähtiä, kun on vähän arkoja nuo valkoiset tähdet rintamuksella.Pojan uudet Silverjunglet

Isoveljen tähdet rivissä

1 kommentti:

  1. tähtiä <3 ihania! terveisin yksi "tähtihullu" äiti :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!