Amalian Helmiä

3. syyskuuta 2016

viimehetken puuhat

Sen ajan mitä Pojat kävivät harjoittelemassa harjoittelemassa päiväkodissa, äiti hyödynsi joka minuutin. Ehkä minulla on sellainen kuvitelma, että töiden alettua aikaa ei jää enää millekkään ylimääräiselle, kuten sisustelulle, seinien maalaukselle tai ikkunan pesulle. Toivottavasti tämä kuvitelma on väärä. Vaikka aikaa jäisikin aijon kyllä viettää jokaisen ylimääräisen hetken lasten kanssa. 
Kesälläkään töiden välissä en halunnut tarttua maalisutiin tai ikkunalastaan, joten nyt piti laittaa töpinäksi. Parissa tunnissa ehtii hyvin käydä ostamassa maalit ja pensselit, sekä tehdä esivalmistelut ja maalata seinän - seinän joka on pitänyt maalata jo pitkään. Seitsemän vuotta sitten maalatut tummanruskeat seinät alkoivat jo hieman tökkiä. Tytöt ehtivät siirtää jo kerrossänkyään siinä toivossa, että äiti maalaisi heidänkin seinänsä. Tyttöjen huoneen seinän maalauksen edelle meni kuitenkin ikkunoiden pesu. Ei yhtään aikaisemmin, kun viime tipassa! Mää sitten niin inhoan ikkunoiden pesua vaikka muuten siivouksesta tykkäänkin. Nyt sekin on tehty ja voin levollisin mielin maanantaina kurvata uuteen työhön... jännittää!
Pitää koittaa tehdä kaikki ennen töihin lähtöä, joten suuntasimme viime viikonloppuna tyttöjen kanssa Ikeaan, Haaparantaan. Ostoslistalla uusia kalusteita poikien huoneeseen. Silmäilimme myös vessan kalusteita, sillä töiden kunniaksi tilasimme vielä luottotimpurin tekemään meille pientä remppaa kodinhoitohuoneeseen ja vessaan. Viikonlopun aikana täytyisi tyhjentää kodinhoitohuone josta remppa aloitetaan.  
(Saimpas kirjoitettua tämän ilman "kiire" sanaa ja toivottavasti sitä ei tarvitse käyttää tulevaisuudessakaan. Olen nähnyt tapauksia, kun ei lapselle päiväkotiin jätettäessä sanota heippoja vaan... äidillä on kiire, kiire, kiire...... no se on sitten eri aihe)
Nyt pihalle nauttimaan auringosta! Meidän pojat nappasivat heti kiinni päiväkotirytmiin ;)2 kommenttia:

  1. Täällä naapurissakin on pesty ikkunat tällä viikolla 😃 Vähänkö ihanaa, kun niistä näkee läpi 😉 Ja Candy worldin ostoksetkin näyttää tutuilta. Samanlaisen hattaran Oskari sieltä mukaansa, kun kesäloman lopuksi käytiin mutka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ja taas kerran amanasin miksi se jäi syksyyn. Kesällä puhtaista ikkunoista olisi paljon enemmän iloa. Kohthan sitä ei kotona edes valoisalla ole :) Itseasiassa me ostettiin vain vähän irttareita ja isille tuliaisena "poron paskaa" :) :)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!