Amalian Helmiä

1. elokuuta 2012

Koulutarvikkeet

Pääsimme esikoisen kanssa kahdestaan koulutarvike ostoksille, kun pikku sisko meni kaverisynttäreille.
Tyttö on äidin paras shoppailukaveri - ei kärtä/kinua mitään, lähtee kaikkiin kauppoihin mukisematta, antaa rehellisen kommentin ja oikeasti järkeviä, hänelle ostettaessa tiedustelee laatua ja hintaa. 


Reppu on ostettu jo aikeisemmin ja tytön valintaan vaikutti väri turkoosi ja äidille oli tärkeää, että hyvä kantaa ja löytyy lokeroita (ja niitä hän löytyi vaikka kuinka).


Tyttö halusi itse asetella tavarat ja kuvata ne ilman äidin avustusta.
Kännykkäkotelo tuli synttäri lahjaksi ja eipä voisi paremmin sopia repun kanssa yksiin.

Tiimarissa annoin tytölle vapaat kädet valita kynät, kumit jne - tällaiset hän valitsi. Kassakin meinasin, että taitaa olla lempivärisi ; ) ja aika järkevää - ei halunnut mitään kuvio juttuja vaikka niitä ehdotin.

huomasin, että tyttö oli kuvauksessa huomannut piilottaa hintalapun.

6 kommenttia:

 1. Kivan väriset koulujutut on tyttösi valinnut, kelpaisi meillekin, niin pojalle kuin tytöllekin!

  Meilläkin on hakusessa Haglöfsin reppu eskarilaiselle:) Mistä ostitte tuon repun? Mikä se on malliltaan? Asutaan kanssa Oulun seudulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo reppu ostettiin jo loppu keväästä Haaparannan liikkeestä - ei taida auttaa teidän etsinnöissä tämä tieto. 80 euron reppu saatiin puoleen hintaan ja kun tyttö vielä ite sen sieltä huomasi. Malli tais olla joku chill?

   Poista
 2. Tyylikkäitä valintoja!

  Me käytiin eskarilaiselle valitsemassa uusi reppu, ja vielä eletään vahvasti kuviomaailmaa. Mun näyttämille (oman maun mukaisille) repuille tuli kylmä ei, ja kissa-aiheinen reppu lähti mukaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo neiti vissiin kuvioiden perään. Ehdotin jotain maskottia roikkumaan, niin ihmetteli, eikä halunnut. Tytöllä on vain tuo väri tärkeä.

   Poista
 3. Joo, selvästi on tyylitajua tyttärelläsi, niin sointuvat koulutarvikkeet hän on valinnut! :) Meillä varustellaan 2. luokalle menevää poikaa ja reppu ja kynät tuntuvat olevan tärkeitä varusteita hänellekin. Noista varusteista vielä sen verran, että tuo terotin tuntui olevan tärkeä juttu: säiliön pitää olla tarpeeksi iso ettei tarvitse kokoajan tyhjentää. Toisaalta näitä myös meni rikki pitkin vuotta ja lopulta ostin jonkin oikeen kunnollisen kirjakaupasta ja sillä pärjättiin! Keväällä tosin löysin penaalista kymmenkunta n. 2-5cm pituista kynänpätkää, liekö sitten terotellutkin kyniä vaan huvikseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tarkistin teroittimestä, että on jonkinmoinen säiliö. Meillä on keittiön tasolla pieni parempi metalliteroitin jolla tykkäävät teroittaa vaikka löytyis veivattava. Minusta olisi ollut kiva kaikkea hömppää katella, mutta tyttö valitsi toisin. Toki hyvä ettei tule kateusjuttuja kun omasta kouluajasta muistan, että "toiminnalliset" penaalit ja hajukumit kielleettiin, kun tuli ilmi jotain varkauksia.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!