Amalian Helmiä

19. elokuuta 2012

Kutsuille

Tiistaina olen menossa Me&i kutssuille ja sunnintai aamun ratoksi tarkastelin mallitos hieman tarkemmin. 
Pikainen tarkastelu silloin malliston ilmestyttyä ei nostanut esiin mitää pakko saada juttuja.

Tämä voisi olla nuoremman tytön mieleen

Tämäkin periaatteessa ihan kiva


Tämä taas voisi sopia ekaluokkalaiselle, joka tykkää vihreästä ja turkoosista, mutta ei äidissä mitään haluu efektiä aiheuttanut.Vauvalle olisi vaikka mitä kivaa, mutta minusta tuntuu että näitä kirkkaita värejä on tullut hommattua jo ihan tarpeeksi ja seuraavaksi jotain hempeämpää ja muutenkin en taida enempää etukäteen ostaa.
Tämä siili olisi kyllä kiva,

mutta nämä potkarit jo ehkä vähän liian oranssit : )

Haalari on kyllä ylisöpö, mutta haalareitakin tarpeeksi.

Tästä pipsasta tykkäsin, mutta ei tää meidän tyttöjen ulkovaatteisiin sovi yhtää : (

Nooh ihana päästä kutsuille, kun nyt sillä rintamalla ollut hiljaista. Joskus tuli kuusikin kutsua per mallisto, mutta jotenkin innostus ilmeisesti hiipunut.

6 kommenttia:

 1. Minustakin vauvoille olisi nyt vaikka mitä ihanaa tälläkertaa. Ne haaremihousut olis kivat ja niitten kanssa jotkut bodyt. Saapa nähdä tuleeko tilattua pikkuisille:)

  Myös meidän 6v pojalle olisi useampikin paita mitä voisi harkita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi toivottavasti pikkuiset vahvistuu ja pääset tilailemaan heille. Pojille on kyllä me&i.lla ollu aina hyvin vaatteita.

   Poista
 2. Minäin olen pitkästä aikaa menossa kutsuille :) Saas nähdä tuleeko hankittua lapsille mitään. Tällä kertaa kiinnostaa äitien mallisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äideille olikin tosi iso mallisto ja vaikka mitä kivaa, mutta en tohdi tässä tilassa itelle mitään hommata, kun ei tiedä, että mihin kokoon sitä päätyykään ;)

   Poista
 3. Itse pidin juuri tänään kutsut ja aika mojova potti tuli itselle tilattua, Pinja sai vain yhden tunikan ja vaaleanpunaiset slimmit ja pinkit velourlegginsit, muuten tilasin itselleni, harmitti kun niistä farkuista oli jo suurin koko loppunut, minulle oli lantiolta liian piukat se toiseksi suurin koko, tosin olihan noissa aika matala vyötärökin, joten ei ehkä ne edustavimmat tuolle omalle maharöllykälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äideille tosiaan oli kaikkea kivaa ja varmaan masun kanssa passeleita, mutta en taida kolmen kuukauden takia investoida : / voi olla, että kun livenä näkee tulee vaikka kuinka ihastuksia.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!