Amalian Helmiä

23. elokuuta 2012

Neulemekkoja juhlaan

Tiedän, että on aivan liian aikaista miettiä ristiäisiä, mutta mietitään vaikka joulua. Kuusi kuukautta olen mopoa pidätellyt, että jospa se ei haittaa jos se kerran karkaa? Jos ihan pikkasen haaveilen niitä toivottavasti talvella olevia ristiäisiä. (Pitäisi kait raskaudesta osata nauttia, eikä vain pelätä pahinta)
Niin sen verran olen miettinyt, että jos ainakin me tytöt oltaisin neulemekoissa. Eiväthän risitäiset mikään iltapukujuhla ole ja kotona nämäkin tultaisiin pitämään. Vauvalle myös neuletta mekon jälkeen oli tyttö tai poika - Haluan pukea sen vauvaksi en minimieheksi tai naiseksi. Tytöt ovat kyllä heinäkuun helteillä olleet ristiäisissään mekoissa.

Pelkästää Zaladossa olis miljoona ihanaa mekkoa ja onhan se kyllä hurjan laaja nettikauppa, en oo sitä tosin vielä testannu.Sisley

Jottum

Benetton

French Connection

Äideille:

Sisley

noa noa
9 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanuuksia! Ilahduin hurjasti kun olit laittanut mukaan aikuistenkin mekkoja. Kelpuuttaisin omaan kaappiini nuo kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy koittaa itsensäkkin välillä muistaa, vaikka ihan just nyt ei oo omat vaatteet ekana mielessä, paitti että mahtuukone päälle

   Poista
 2. Kauniita ovat kaikki.
  Ja tosiaan äitien mekoista kaikki sopisivat tämänkin matamin kaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulemekkoja ei voi olla koskaan liikaa - just tuommasia vähän ohuempia sais olla just enempi, kun villamekkoja on jo ennestään

   Poista
 3. Voin suositella Zalandoa, yhden tilauksen tein ja melko pian tilaus saapuikin. Niin ja ilman toimituskuluja! :) Ja muistaakseni uutiskirjeen tilatessa sai koodin spostiin jolla sai ekasta tai seuraavasta tilauksesta 10e pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää ja tuolla on kyllä niin hirveesti kaikkea!

   Poista
 4. Ihania mekkoja.Tarviikin käydä katselemassa noita aikuisten mekkoja tuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kätevä, kun voi samasta paikasta tilata niin itelle, kun lapsillekkin

   Poista
 5. Ihania noi aikuisten mekot! Harmi vaan, et meidän vauva oli mallia "syön jatkuvasti", joten oisin saanut istua ristiäisten ajan mekko korvissa ;)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!