Amalian Helmiä

14. elokuuta 2012

Mekot

Anton & ninan loppualesta Kinderin mekot tytöille. Olivat varmaan - 60 prossan alessa. Ensi kesää ajatellen nämä ostin. Täksi kesäksi ei tullut ostteua yhtään uutta mekkoa.
Värit sattuivat sopivasti meidän neiti-Turkoosille ja neiti-Pinkille.10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tytötkin tykkäsivät ja sehän se on pääasia

   Poista
 2. Kinderit on parantanut tyyliään viime vuosina huimasti. Mutta kun itsellä on takaraivossa ne kymmenen vuotta sitten nähdyt kamaluudet ja ompelukset kyseiseltä merkiltä, niin ei tuu edes kamalasti noita putiikeissa edes vilkaistua. Täällä blogeissa on kiva nähdä pilkahduksia sieltä paremmasta päästä kyseisestä merkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä saattaa olla meidän ekat Kinderit - mulla oli jotenkin liian rimpsunen mielikuva niistä. Nytkin sattui kuosi tangolla silmään.

   Poista
 3. Onpas kauniit mekot! Ihanasti tytöille samistelua eri väreissä, näyttää hurjan hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on just sammistella silleen, että ovat vaikkaeriväriset vaatteet tai saman tyyliset. tosin useesti menee totaali samisteluun, mutta nykyisin aika vahva tuo pinkki turkoosi jako.

   Poista
 4. Ihanat mekot :) Mä olen monta kertaa miettinyt ton mekon tilaamista pinkkinä, mutta oikeastaan näiden kuvien jälkeen tykkäänkin enemmän turkoosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä turkoosi on sievempi, mutta minusta tuon pinkin sävy ei tuu oikein näissä kuvissa oikein esille - näyttää punaisemmalta mitä on.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!