Amalian Helmiä

19. lokakuuta 2014

Hups - mikä moka!

Siis miten tässä näin minulle kävi?
Minulle, joka pitää kirjaa tarpeista ja hankinnoista, joka sortuu harvoin heräteostoksiin ja on turkasen pihikin vielä?


Neljä lakkia pojalle - kolme vuorellista neulospipoa - kolme Fredriksoni ja yksi P.oPin.
No onneksi yksi on toppalakki. Kaikki Fredriksonit on eri kokoisia kokolapultaa, mutta todellisuudessa kaikki menee nyt. Harmaa on viime talvelta, että ehkä jotenkin ajattelin keltatupsuisen menevän tänä syksyllä ja topan talvipakkasilla, mutta harmaakin mahtuu edelleen hyvin. Po.Pi onkin kirppikseltä kahdella eurolla ja kirppikseltähän niitä heräteostoksia tulee minullakin tehtyä.

Viimmeksi  hullareilta ostamani paita tytöille oli myös ostoslistalla - "paksumpia, neulos- tai collegepaitoja kouluun".

Eiköhän me näidenkin lakkien kanssa toimeentulla :) uudetkin lakit keväällä puoleen hintaan lappujen perusteella ostettuja.

2 kommenttia:

  1. Täällä oli JesperJuniorissa juuri 48cm päähän sopivia fredriksonin hattuja 15e poistossa. Harmi että kuopuksen pää on 51 =) Meneehän nuo kaikki villa+vuori-pipot talvellakin, niiden päälle menee huppu hyvin. Tai no, nuorin meillä tykkää hupuista ja erityisesti jos on hupun reunassa karva. Aina pitäisi olla päässä, joten mitään isoja muhkeita pipoja ei taideta tarvita hänelle, muille sitten ne tupsulliset

    VastaaPoista
  2. Meillä on nuorimmaisella kaksi samanlaista Fredriksonia ja ainakin isompien perintölätsät päälle. Eipähän joudu pää paljaana kävelemään :D

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!