Amalian Helmiä

13. lokakuuta 2014

Kirppislöytöjä vauvalle

Kävimme viimme viikolla pikaisesti paikallisella kirppiksellä.
Harmillisesti poika ei ollut yhtään halukas kirppistelijä, vaikka yleensä hänen kanssaan on aika helppo käydä varsinkin tuossa paikallisella pienellä kirppiksellä. Poju yleensä vain työntelee omaa pikkukärryä, mutta nyt sattui myynnissä olevan potkuautoja ja jotain ukkeleita, joita olisi pitänyt levitellä pitkin kirppistä. Lopulta vielä löytyi auki olevasta vitriinistä juuri pojan silmien korkeudelta koottu helikopteri (kun olisi äidin pitänyt maksaa ostokset). Sain kuitenkin jotain napattua mukaani yhdestä pöydästä ja maksettuakkin ne. Seuraavana päivänä palasin kotimatkalla kirppikselle ja tarkoituksena oli penkoa tätä pöytää vähän takemmin yksin.  Harmikseni pöytä oli poistunut - suuresti ihmettelen mitä ihanuuksia siitä sain vielä viimeisenä myyntipäivänä ja vielä jäi pari tuotetta harmittamaan, kun en niitä heti mukaani napannut!
Kotona poitsu oli kyllä ostoksista suuresti kiinnostunut - vai liekkö innostuksen syynä se, että äiti niitä niin kovasti ihasteli ja kertoi niiden olevan meidän vauvalle... :)
Ihmettelin miksi poika haluaa vaatteet pois ja housut ehdittiinkin riisua ennen kuin tajusin miksi ne pitää riisua - meidän vauva...

Löydettiin Ebben pipo, newbien neulepuku, body ja housut. Nappasin kuvaan myös juuri H&M.ltä saapuneen neulepuvun.

8 kommenttia:

 1. Ihana poika ja mukavat löydöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvät löydöt, vaikka vähän jäi kaivelemaan ne mitä jäi ostamatta.

   Poista
 2. Oi kun ihania, taitaakin poika saada pikkuveljen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samaa ajattelin, että poika taitaa olla tulossa. Eikös teiltä jää vaatteita muilta lapsilta? Minulla on kaksi lasta 3 vuoden ikäerolla. En ole juuri mitään vaatteita ostanut nuoremmalle, koska vanhemmalta jääneet vaatteet ovat olleet hyväkuntoisia ja nuorempi on pitänyt niitä.
   Itse en tykkää myös pukea lapsia samanlaisiin vaatteisiin, joten ei ole ollut sillainkaan tarvetta ostella.

   Poista
  2. Tytöiltä ei nyt jää kun jotain perusbodyja (nekin aika venähtäneitä säilytyksessä) ja yökkäreitä (olen pitänyt pojalla ihan hyvin myös vaaleanpunaisia yöppejä). Pojalta jää hyvin, kun en juuri mitään hävittänyt. Uuden neule haalarin halusin laitokselta hakuvaatteeksi ja sittemmin muistoksi, kuten on kaikilla muillakin lapsilla joku sellainen vaate. Noita kirppis ostoksia ei voinut ohittaa tai ehkä joku vois, mutta jos tuollainen neulepuku maksaan. 2eur, body 0,50 ja housut 1eur ja ei niitä pikkuvaatteita liikaa ollut, kun aina niin nihilistisesti hankkinut, kun menevät vain hetken. Nyt on pyykkirumpaa aivan eri tavalla niin ei ehkä niin nopsaa saa puhtaaksikkaan - en tosin usko mitään muuta juuri ostavani ellei törkeen ihania tuu ultra törkeen halvalla vastaan.

   Poista
 3. Mä oon ihan suosiolla sanonut miehelle, että jos lähden kirppikselle, lapset ei tule mukaan. Mun hermot ei kestäis :D Ihania löytöjä!

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mihinkään isommalle en enää lähtis, mutta tuo pieni on tähän mennessä mennyt ihan kevyesti :) Toisaalta jos odottas miehen kotiin ei viikolla ehtis tuolla käymään - haaveilen kavereiden kanssa reissusta kiertämään tuonne isompaan cityyn.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!