Amalian Helmiä

21. lokakuuta 2014

Ostoksille - täydelliset housutLasten kanssa aloitettiin eilen virallinen syysloman vietto.
Yhtenä tavoitteena oli käydä Zeppeliinissä asioilla - reklamoimassa nuoremman tytön kevyttoppatakki, josta vetoketju meni rikki heti alkumetreillä - se sujui kivuttomasti ja saimme uuden takin tilalle. Onneksi oli vielä oikeita kokoja jäljellä.
Yllätyimme kuinka vähän oli syyslomalaisia liikenteessä - melkein yhtäpaljon oli asiakkaita, kun normaalina arkena.
Jalkaan laitettiin viimme kerralla ostetut Name itin housut. Tyttöjen farkku/housu varasto on tosi pieni - lähinnä ne kattavat tällä hetkellä vain nämä housut + yhdet Pompin leggarit ja nuoremman farkkuhaalarit ja vanhemman pinkit Po.pit (jotka nekin on vähän isot). Yksinkertaisesti ei löydy mukavia ja sopivan kokoisia housuja. Varsinkaan vanhempi ei halua puristavia ja jäykkiä housuja jalkaansa - nämä Name It.t eivät ole perus farkkua vaan kuulemma, kuin leggarit jalkaan vetäisi.
Jos muuten löytyy mukavat housut on ne isot vyötäröltä - vanhempi kokeili miikkareiden tämän syksyn farkkuja ja lahje oli ihan just, mutta vyötärö ihan jätti - samoin kävi pompin farkuille, vaikka heiltä on ennen löytynyt tarpeeksi slimmejä malleja. Nämä uudet on tarpeeki slimmit ja lisäksi löytyy isoistakin koosta vyötärökiristys, mutta ei se olisi mukava jos joutui silläkään rynttämään kauhean pahkan vyötärölle. 
Hinta taas miellytti äitiä - alle 20eur Metsolassa. 

Rentouttavaa syyslomaa kaikille lomalaisille.
Me taidamme suunnata tästä kirjastoon ja kirppikselle - illaksi lupasin lapsille aarteenetsintää pihalla.

6 kommenttia:

 1. Mukavaa lomapäivää! Name it:n valikoimista löytyy pojillekin kivasti farkkuja, jotka ei ole niin kovin jäykkiä, mutta pysyvät hoikkeliininkin yllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mitä lie kangasta ovatkaan, mutta hyvän näköiset ja tuntuiset. En kyllä itsekkään enään perus farkkuja jalkaani vetäisi, kun niin mukavalle tottunut :)

   Poista
 2. Name it on kyllä hoikalle täydellinen! Kappiksessa oli muuten kivoja hampton republic housuja tytöille :) meillä ainakin poika tykkää niistä poikien vastaavista. Vyötäröllä just kuminauha + nappi säätö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu kerran name.itin housut ennestään - tilasin ne Niiloilosta, mutta nyt unohdin kurkata sieltä. Pitääpä ensi kerralla kurkata kappikseen - tulee vaan nykyään käytyä tuolla ostarissa niin harvoin, kun saatin omalle kylälle isompi kauppa.

   Poista
 3. Miten te leikitte aarteenetsintää pihalla? Ois kiva olla omien kaa myöskin. Teetkö iha kartat ym? julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee ihan oma postauksensa, joten pysyppä torstaihin asti kuulolla ;)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!