Amalian Helmiä

3. lokakuuta 2014

Takki pikkupakkasiin

Minusta nämä syksyn ensimmäiset pikkupakkaset on niitä kylmimpiä, jotenkin sitä ehtii tottua vähitellen niihin 20 asteen pakkasiinkin ja varatutuminen niihin on aivan eri luokkaa mitä nämä syksyn ensimmäiset, kostean koleat, tuuliset ilmat. Itselle ostin viime syksynä kevyttoppa takin ja olen siihen aivan ihastunut. Tytöillekkin piti saada kevyttoppikset, koska ei niitä fleesetakkeja ja muita ylimäräisiä tule noilla puettua päälle-tai jos saavatkin niin ei ainakaan välitunnille.Loppu päivästä onkin jo niin lämmin, että koko päiväksi päälle laitettu villapaita olisi ulkonakin liikaa saati luokassa, jossa on aika paljon oppilaita. Joten paljon helpompi on, että syystakissa on kevyt vuori.

Me käytiin ostamassa takin Stadiumista ja toissa viikolla jäsenet sai -20% takin ostosta.
Tytöt on tykänneet takeista. Minä olisin ottanut toiselle ainakin punaisen tai vähän värikkäämmän, mutta koot oli kortilla.
Tässä ollaan lähdössä takit päällä synttäreille

ja tässä taas esikoinen kouluun.

Katsoin eilen hullareiden kuvastosta, että vastaavia takkeja olisi siellä, joku päivä alle kahden kympin. Merkki taisi hulluilla päivillä olla Name it. 
Mun on valitettavasti käytettävä tuota nuoremman tytön takkia liikkeessä, kun vetskari ei toimi kunnolla - saapa nähdä mitä sanovat. Ois muuten niin huippu takki.


4 kommenttia:

 1. Harmi tuota toista vetskaria! Meillä mennään vielä välikaudella, mutta joku vähän paksumpi takki varmaan pitäisi kyllä tytölle katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on välillä ollu 6-7 astetta pakkasta, joten paksumpi ollu tarpeen.

   Poista
 2. Meiltä löytyy nuo samaiset Stadiumin takit :) Tytölle ostin turkoosin jo viime syksynä ja pojalle ostin kesän poistoina mustan edukkaasti kympillä. Poika itse ensin tuumasi, että tyttöjen takki (ja niinhän se taisi ollakin), mutta on nyt kyllä pitänyt sitä ihan mielellään. Paljon on tykätty ja pidetty. Juuri sopiva syksyn ja kevään välikauteen. Aika kylmä olisi tosiaan koululaisellakin aamulla pelkällä ohkasella kuoritakilla mennä (kun ei tod. ala villa- tai fleece -takkia väliin pukemaan). Pesun jälkeen näytti muuten ensi pahalta ja ajattelin että pilalle meni, mutta kyllä se siitä kuitenkin palautui pehmeäksi ja kuohkeaksi. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin tanssiin kuskatessa, että aika samiksia nuo tytöt on. Tosi hyvä takki, joten toivottavasti saadaan virallisen tilalle uus.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!