Amalian Helmiä

9. lokakuuta 2014

Kengät loskaiseen talveen

Viime talvi oli ankea - loskaa ja loskaa (jos aina sitäkään).
Sillon tilasin tytöille Crocsilta kengät - harmi vaan, kun olivat pienehköä kokoa ja nuoremmalle tuli isomman tytön kengät ja ne pienimmät menivät palautukseen ja seuraavaa kokoa ei ollut vanhemmalle enää tarjolla.
Sainkin kuulla siitä pitkin talvea. Nuorempi tykkäsi niistä kovasti.
Tänä syksynä olin viisaampi ja heti, kun alekoodin jostain blogista bongasin laitoin tilauksen menemään. Pitkin syksyä koodeja on blogeista ollut. Varmaan nytkin - jos tiedät niin vinkkaappa!
Nyt ei siis jääty ilman.
Minähän suhtaudun crocseihin vähän varauksella ja ykköskenkinä ne ei meillä ikinä ole olleet - nämäkin muiden kenkien rinnalle - kumppareita korvaamaan. Meillä on joskus perus coreja yritetty, mutta lapset ei ole niistä oikein tykänneet? 

Täytyy nyt hyödyntää näitä kauniita syksyn värejä ja lehtiä kuvissa. 
Eilen meidän lehtikassa (lasten tekemä) kuvattiin lehteen kuvia (ei liity blogiin mitenkään, vaan yhteen tulevaan tapahtumaan - olen niiiiin innoissani).
Saa nähdä joko kohta sataa lumen ja päästään kengät korkkaamaan?
Vaikka nyt on kengät loskaan toivon silti mieluummin pikkupakkasia.

6 kommenttia:

 1. Meillä oli viime syksyn ja talven nuo kengät käytössä! :)
  Ei kyllä kovin märkää keliä kestä, tuo varsiosa päästää veden läpi.. Annilla on nyt käytössä Eevin viime talven kengät. Ja on siis nyt jo käytössä! ;)

  VastaaPoista
 2. meillä on pikkupakkasille ( ainakin, jossei talvella tarkene) ne gustbootit, ja loskalle kumpparit ihan vaan.. saas nähdä pitääkö ostaa tytöillekin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ne erinäköiset mitä nämä? Meillä ei oo kumppareilla jaksaneet tytöt lompsia, mutta onneksi eivät menekkään enää tahallaan pahimpiin lätäköihin enää lompsimaan.

   Poista
 3. Meillä oli tytöllä viime talvena varakenkinä, mutta ei nuo tosiaan kovin märkiä kelejä kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä vesisatella voi pitää, kun ei ole varressa veden pitoa, mutta paras kenkä meillä tuo on ollut nollakelin säille. Meillä ei tosiaan oo coreista tykätty (ehkä hitaammat laittaa jalkaan) ?

   Poista
 4. Riikan blogissa on aina muistaakseni alennuskoodi crocsille. :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!