Amalian Helmiä

11. maaliskuuta 2015

Muodin edelläkävijä - ruusutregginssit

Sain vihdoin ommeltua tytöille ruusutregginsit (onko ne tregginsit, kun ei oo trikoota, mutta leggareitten malliset). Tämän kankaan ostin jo viime keväänä, mutta sattuneesta syystä ei löytynyt silloin virtaa ompeluun. Nyt näitä kukkahousuja löytyykin melkein joka paikasta. Vielä vuosi sitten sai käydä monessa kangaskaupassa ennen, kun edes kankaan löysin. Lopulta tämä todella joustava tvilli? löytyi tuosta paikallisesta kangaskaupasta.
Näin kävi taannoin harmaan värin kanssa - kyllästyin aikoinaan ruskeaan ja halusin tytöille harmaata, mutta sitä ei kyllä tahtonut löytä mistään - ne harvat vaatteet mitä löysin piti hankkia (mustaa olisi ollut turha edes haaveilla), mutta sitten seuraavana vuonne harmaata olikin joka paikassa.

12 kommenttia:

 1. Onpas keväisen oloiset housut :) ihanat!! En ole aikaisemmin törmännyt blogiisi, mutta nyt liityin lukijaksi, kiva oloinen on! :)

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaa! Hienot ovat! Ja kukathan ovat yksi tämän kevään hittijutuista. Sattuipa somasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy aina näin - haluan olla erillainen ja teen sen eteen työtä ja sitten niitä kohta onkin kaikilla :)

   Poista
 3. Hienot housut! Kelpaisi varmasti meidänkin tytsylle.

  Meille on käynyt useasti myös noin; kissojen ja koirien kanssa etsitään jotain erilaista ja sitten vuoden parin päästä se onkin jo muotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kangas oli vielä mahottoman joustavaa - harmi, kun niin vähän tarjolla tuollaisia kankaita.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Alun perin etin mustavalkoisia, mutta nuo on kyllä kivar näin kesää vasten. Nyt haluisin jotain pitsikuviollista kangasta.

   Poista
 5. Muut matkivat sinua,ihan selvästi ;)

  Tosi kivat housut tytöillä!

  Joka kerta kun luen sinun ommelleen lapsillesi just jotain mitä ei saa kaupasta,aion ommella minäkin. Silti en saa 'aikaiseksi'=muut hommat vie voiton. Minulla on kans monesti joku mielikuva vaatteesta jonka haluaisin,mutten mistään löydä. Koneet olis ja kangastakin. Jonain päivänä taidan yllättää itseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä ;) olihan syksyllä jo esim silverjungella ruusuleggareita. Ompelussa ei kyllä yhtään säästä, mutta saa sellaista mitä kaupoista ei löydy. Mulla joskus käy päinvastoin, että ompelu vie ajan muilta hommilta - sitä ompelee vaikka yöllä

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!