Amalian Helmiä

7. maaliskuuta 2015

Viikonpäivät liitutaulu

Minä olen sellainen, että kaikki puuhat täytyy laittaa muistiin, sillon ne ei vaivaa mieltä.
Meillä on ollut joitakin vuosia perhekalenteri eteisaulan ilmoitustaululla, jossa jokaiselle on oma lokeronsa kalenterissa, sitä ennen oli pöytäkalenteri  runsaalla kirjoitustilalla. Silti tuntuu ettei ne aina riitä vaan päivän muistettavat tulisi saada kissan kokoisin kirjaimin esille.
Tilasin Hyvän tuulen puodin sisustuskutsuilta viikonpäivät liitutaulu. Liitutaululla oli hintaa "hurjat" 9,90eur. 
Laitoin tarrat jääkaapin oveen toistaiseksi sinitarralla, mutta esittelijä Heli kertoi, että ne kyllä irtoaa ja ovat kiinnitettävissä uudestaan. Meille meni jääkaapin ovi rikki tässä taannoin - liekkö siinä harrastettu acrobatiaa. Koko jääkaappi meni uusiksi ja tietysti aivan samanlaisessa ovella olevaa ei enää valmistettu, mutta nuo tarrat pehmittävät ovein eroa.
PS. Uusimmassa Rauhan Tervehdyksessä oli hyvä kirjoitus kuinka kiireestä pääsee eroon ja se luettavissa myös täällä.
Itse suosin rutiineja arjen perusasioihin ja tyhjää kalenteriin, eli pyrin siihen, että en ota montaa menoa ja puuha päivälle - näin jää pelivaraa ja aikaa tuumailuun

5 kommenttia:

 1. Tollanen tarvittais varmaan meillekkin, liian usein kysellään miehen kanssa oliko mitään sulla tänään ja millos Pinjalla olikaan harkat jne. On meillä seinäkalenteri muttei kukaan ikinä muista kirjottaa siihen kaikkia viikon menoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken lisäksi minusta nuo liitutaulutarrat on hyvännäköisiä :)

   Poista
 2. Meillä yritetään mennä melko pienellä kalenterilla, mutta tuollainenhan olis tosi hyvä! Helpommin pystyy sopimaan myös koko perhettä koskevia juttuja kun on kaikkien viikko selvillä.

  VastaaPoista
 3. Meillä mennään perhekalenterilla missä jokaiselle jäsenelle on oma sarake omia menoja varten. Toi olisi kyllä hauska idea ja ainakin näkyy! :) Miten on, suttaako lapset mitä liitutauluun on kirjoitettu?Uskoisin että mieliteko suttaamiselle on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä täytyy olla molemmat - suttaa ja varsinkin poika suttaa!!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!