Amalian Helmiä

16. maaliskuuta 2015

Rytöläjät


Kertyykö muilla tavarakekoja tiettyihin paikkoihin kädenulottuville?
Minulla on oltava esimerkiksi kalenteri, kynät, muistilaput ja -vihko sekä objektiivit, että kamera lähettyvillä. Tavarat leviää jos ne ei ole "sidottu" ja siksipä keittön pöydällä minulla on tällaiset pärekorit johon ne tulee heitettyä ja helposti saatavilla. 
Vitamiinit minulta unohtuu ja juominen jos ne eivät ole esillä, joten siksipä niidenkin on oltava pöydältä, mutta minusta ne näyttävät paremmilta tarjottimella.


4 kommenttia:

 1. Rytövuoret on tuttuja täälläkin. Ryönäkasat leviävät, vaikka kuinka niitä siivoilisin. Tarvii varmaan kans yrittää hankkia pärekoreja ennen kuin kaikki päreet ovat palaneet lopullisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : D :D päreet meinaa joskus kyllä palaa, mutta jospa ei nyt enää...

   Poista
 2. Hauska, kun käytät tuota rytöläjä-sanaa! Se on mulle ihan tuttu, mutta tuntuu, että kaikki muut ei tiedä sanan merkitystä.
  Meillä on keittiön sivupöydällä iso peltinen muropurkki. Siinä siis lukee Muroja, mutta koskaan sen sisällä ei niitä kyllä ole ollut. Onpahan muuten vaan nätti ja kookas purkki, joka nielee sopivasti piiloon kaikkea: puhelimen laturit, teippirullat, liimaputkilot, milloin mitäkin pientä sälää. Välillä pitää aina perkata se läpi ja laittaa jotakin roskiin, mutta oikein hyvä romunpiilotuspaikka on! :)

  maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää rakastan käyttää tuollasia sanoja ja välillä on niitäkin jotkan on kaveri piirissä luotuja ja muut ihmettelee mistä puhun. Tykkään murteista ja värikkäästä kielen käytöstä :) Hyvä on perkata välillä, ettei kuohu ihan yli äiyräiden ja sieltä saattaa sitten löytyä kaikenlaisia aarteita ;)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!