Amalian Helmiä

2. maaliskuuta 2016

Lintunen

Ensimmäiset muuttolinnut ovat saapuneet - joo ei - tämä lintunen ei ole lähtemässä mihinkään vaan pysyy visusti meillä niin ihastunut siihen olen - ihana on antajakin, kuten korttikin. 
Sain nämä ystävänpäivä lahjaksi ja saavat kyllä hymyn huulille. Lintu on Lovilta ja sinne päästää tutustumaan ihan livenä marttayhdistyksemme retkellä. Kohta vaihdan kevään kunniaksi olohuoneeseen  lintukuvioiset verhot ja pikku lintunen saa kavereita.
 Kortti on Pikkunorsusta ja siihen pitäisikin tutustua tarkemmin. Pikaisella selauksella sieltä löytyy niin kortteja, kun julisteita tuttujen laulujen sanoilla. Minä vähän karttelen muita kuin suomalaisia tekstejä kotini seinillä, mutta pienen nokipojan sanat voisivat koristaa pojan huoneen seinää.
Neilikat ostin ihan itse itseäni ilahduttamaan. Tälle keväälle ei ole tullut vielä yhtäkään tulppaaninippua ostettua, mutta neilikoita sen sijaan useammin. Nuo neilikat jestää hyväänä ihan hurjan kauan, tuokin nippu ollut ystävänpäivästä asti ja edelleen se on täydessä terässä!4 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis lintu,niin kuin kaikki Lovin tuotteet.
  Kevät,en tiedä olenko sitä koskaan odottanut niin kuin tänä vuonna..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on olen aijemmin ostanut lahjaksi ja nyt sain itse

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!