Amalian Helmiä

8. maaliskuuta 2016

Paheeni -kertis hamstraaja

Minä olen heikkona kertakäyttöastioihin, serveteihin ja muffini vuokiin - juhlatarvikkeisiin. 
Tällainen kulutustavara on niin helppo perustella itselleen, että "kyllä aika tällaisen kulutustavaran kaupitsee". Helposti lähtee mukaan kaunis muffinivuokasetti tai kertakäyttömukeja, koska ovat niin edukkaita. 
No täytyy puolustella, että ei se jemmakaappi ihan mahdoton ole, mutta on siellä tarvikkeita vähintää seuraavan vuoden juhliin. Ei ihan omiin viisikymppisiin asti, kuten kaveri nauroi, kun oli minun kanssa Tigerissa...
Kärkkäisen en voinut vastustaa Dunin keväisen raikkaita yhteensopivia kertiksiä, popparikuppeja, viirejä ja muffinivuokia. Tyttöjen synttäreiden tarpeisiin en tohtinut hamstrata, kun tytöt eivät olleet mukana, vaikka ihastuihan ne tytöt näihin. 
Kunhan saadaan Hommi (kesäkeittiömme) talven jälkeen käyttöön, niin eiköhän nämäkin pääse käyttöön.
Täytyy sanoa vielä, että olivat todella edukkaita, kun viirikin oli alta kahden
euron. Pienet linnut pääsiäiskoristeeksi löytyi Halpa-hallista ja sopivat sävysävyyn kertisten kanssa.6 kommenttia:

 1. Tunnustan, että mulle kans kertyy näitä jemmaan 😃 Mut toisaalta on ihana, kun joskus ex tempore haluaa panostaa kattaukseen tai vaan piristää päivää, niin kaapista löytyy valmiina jotain kivaa, josta taikoa jotain piristystä pöytään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillä niitä tulee tuolla hommissa taas kulumaan, kun siellä tulee herkästi tarjoiltua kertiksistä

   Poista
 2. Kauniita tarvikkeita! Mistäs talolokerikot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin löytyi kärkkäiseltä, ajattelin tuunata avainnaulakoksi

   Poista
 3. Sieviä ovat. Itse en tykkää juoda kertakäyttömukeista, maistuu paremmalta oikeista asioista. . Nykyään jätteet poltetaan, mutta kumminkin koitan välttää turhaa jätteen syntyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi maistuu paremmalta posliineista ja harvemmin tulee kertiksistä juotuakaan. Itekkiäkin vähän ahdistaa tuo jäte, mutta ei ole tullut hommattua niin paljoa laseja, että kaikille riittää tai hommasin joskus sellaiset kupit lasten kutsuille, mutta niitä on katseltu jo niin monet juhlat. Viime keväänä ostin lasipulloja lastenjuhliin, mutta monellellekkaan niitä ei tohi kattaa ja niitäkin on liian vähän, kun monesti on parikin kymmentä lasta juhlissa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!