Amalian Helmiä

1. maaliskuuta 2016

Pompdeluxia päästä varpaisiin

Tytöt lähtivät juhlimaan viikonloppuna serkkupoikaa melkein päästä varpaisiin pompdeluxeissa - kinttaat ja luonnollisesti kengät ei ole Pompdeluxia. 
Jos tyttöjen ollessa pieniä koitin vältellä vaaleanpunaista ja nyt tytöillä senkin edestä tätä vanhaa roosaa. Roosaa on yhdistetty harmaaseen, mustaan ja tumman siniseen.
Harmi, kun en enempää roosaa hamstrannut syysmallistosta, koska nyt kevät mallistossa se on vähän liian vaaleaa meidän makuun. Tyttöjen kirppikseltä löytämäni käsilaukkukin sopii hyvin mukaan.
Tytöt on lähes samankokoisia - taitaa pikkusisko olla mennyt jopa isonsiskon edelle ja näin ollen heille on mennyt pitkään samat vaatteet, joten ei tule enää aina ostettua molemmilla samanlaisia vaatteita. Silloin, kun aikoinaan, kun löysi sievän vaatteen piti se ostaa molemmille. Nykyään on lastenvaatemarkkinoilla runsauden pula toista se oli lähes kymmenen vuotta sitten. Vaikka Pompdeluxiin on voinut luottaa jo vuosia ja tässäkin tytöillä päällä vaatteita ties kuinka monesta mallistosta ja silti mätsäävät yhteen. Taitaa nuoremman tytön harmaa  mekko oli jopa neljä vuotta vanha.


6 kommenttia:

 1. Onpa kauniit asut :) tytöt menis kaksosista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti niitä on kaksisiksi luultiin, myös ihan pieninä.

   Poista
 2. Suloiset tytöt! Pompilla on tytöille niin paljon ihanampia vaatteita, poikien osasto ei ole niin makuuni :/ Joten tyydyn ihastelemaan ystävien tyttöjen Pompin mekkoja - niin suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmän niitä poikien vaatteita sieltä tulee ostettua, mutta jonkin verran kuitenkin

   Poista
 3. Tyttösi ovat kyllä suloisia :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!