Amalian Helmiä

1. elokuuta 2016

Alehaukan siniset löydöt - alennysmyyntien saldo

Loppualet - alehinnat puoliksi - kaksi kolmen hinnalla!
Nyt vedellään alennusmyyntien viimeisiä hetkiä ja olen ottanut niistä kaiken irti. 
Jos kevät oli hiljaiseloa shoppailurintamalla on nyt tilanne korjattu.
Kaikki alkoi Metsolan loppuunmyynnistä, jatkui tarpeellisilla urheiluvaateostoksilla Prismasta, HM.ltä perusvaatteiden hamstrausta pojille, nettikaupoista vain Pompdeluxilta saapui paketti ja nyt nämä loppualet. Harvinaista tästä tekee se, että yleensä en viitsi jalkautua alennusmyynteihin vaan teen täsmäostoksia netistä.
Toinen harvinaisuus oli tajuta, sen sijaan, että olisin ostanut ainaista mustaa on valtaosa tumman sinistä. Niin oma, kuin lastenkin ostokset on sinisiä! Sininen värihän sopii todella hyvin ainakin noille meidän pellavapäille, joiden sinisilmät korostuvat entisestään. Tytöillä on paljon roosaa ja sininen sopii niiden kanssa. Itsellekkin olen hankkinut uudesta sinisestä takista - sinisiin alusvaatteisiin asti. Oma vaatekaappi tarvitsi todellakin päivitystä. Viime vuosien aikana on tullut hankittua tai lähinnä ommeltua itselle vain mamma/kotiäitivaatteita, joista osasta ajattelin leikkoa jo luutuja.
Ei me muita värejä tyystin unohdettu. Lisäksi ostettiin tytöille odottamaan ensi kesää oikein värikkäät topit, toiselle tytölle keltaiset tennarit. Heikoimmalle jäi taas pikkuveli, joka sai vain pari samisteluun ajattelemaani paitaa.
Nyt kannattaa hankkia ensi kesään vaatteet (mehän toivomme yhtä ihanaa kesää kuin nyt). Stoccalla alet olivat -60% ja sieltä tytöille kouluun uudet canvas takit. Kappahallissa olivat alehinnat puoliksi ja esim. 17,90 alkujaan maksaneet sortsit kotiutuvat meille hurjaan 4euron hintaan. Prismassa taas osa alennuksista olivat -70% ja poika saikin toivomansa Star wars lippiksen ja crocsit. Prsimassa olisi nyt saanut ihan perussukkiakin ja alusvaatteita alennuksella jos olisi tarve.

Sävysävyyn

Pojan omat toiveet

Pojille - osa oli jo ehtinyt jemmalaatikkoon

Tytöille

Nämä sopii hyvin yhteen

Äidille

Stoccalta tytöille uudet takit

Pojille Kappahl - alehinnat puoliksi

6 kommenttia:

 1. Meille kotiutui osittain samoja löytöjä :D Nyt onkin kyllä perusvaatevalikoimaa saanut kivasti ja edullisesti täydennettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan uskomattoman hyvin löytyi juuri tuota perusvaatetta, eikä vain jotain jämiä!

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Tais loppua jo tuo alehinnat puoliksi -kampanja. Harmi etten ehtinyt käymään. Ollaan tänä kesänä koko perheen voimin käytetty KappAhlin Hamptons-sarjan chinoshortseja (tummansininet, beiget ja muutamalla myös punaiset) ja oon ollut niihin tosi tyytyväinen. Pikkupojilla on ollut lisäksi Newbie-sarjan vaatteita (niitä ei voi vastustaa). Tiedätkö mikä on jännää: mun lempiväri oli ennen muinoin sininen (erityisesti tummansininen), kunnes ruskea valtasi alaa ja pysyikin huipulla vuosia. Ajattelin, etten milloinkaan enää ala tykätä sinisestä, ainakaan niin paljoa. Aluksi palasi mieltymys vaaleansiniseen (oli lapsena mun lempiväri) ja nyt oon huomannut tummansinisten vaatteiden lisääntyvän lapsilla ja myös itselläni. Ruskeaa kautta edeltävä beige on vallannut myös alaa ja se on mielestäni tosi kaunis yhdessä tummansinisen kanssa. Me satuttiin olemaan Helsingissä juuri silloin, kun Stockmann pudotti aleprosenttejaan ja kyllä tehtiinkin hyviä löytöjä (mm.miehelle untuvatakki 23€:lla ja pojille Leviksen, Vansin, Espritin ja Hilfigerin farkkuja 11-15€:lla, lisäksi muitakin takkeja, kenkiä, urheilujuttuja jne.). Eilen tein kirjakaupasta aivan mielettömän ihanan löydön, josta haluaisin vinkata sullekin (ellet ole jo nähnyt), nimittäin aivan superihana norjalainen neuleohjekirja, joissa kerrankin ohjeita myös pikkuPOJILLE! Sellaisia ohjeita, joita olen kuumeisesti etsinyt viimeiset pian seitsemän vuotta ja yrittänyt soveltaa muista ohjeista. Kirjan nimi on Klompelompe. Heiltä on ilmestynyt juuri toinenkin kirja, jossa on ohjeita myös aikuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitää heti vinkata tuosta kirjasta nuoremman pojan kummitätille, joka on oikea neulevirtuoosi tai itseasiaa vanhemmallakin pojalla on paljon neulova kummi!

   Meillä oli sininen kausi tyttöjen ollessa 2/4 - 4/6 vuotiaita ja viimeisistä sen ajan vaatteista raskin vasta viime kesänä luopua. Jotenkin ne mieltymykset vaihtelee. Meillä kävi tuossa välissä värikäs retro kausi joka on poistumassa kaikkien kaapista.

   Täällä stocca vetelee viimeisiään ja monta osastoa on jo lopetettu. Lapsille ei tai ainakaan pojille ei ollut mitään alessa. Nuo takit oli löydöt sieltä, mutta esim kenkiä ei ollut minkäänlaisia --- oikeastaan koko kaupungissa!

   Poista
 3. Meille syntyi heinäkuun alussa poika , kahden jo koululaistytön jälkeen. (tytöt menevät 2 luokalle ja 5 luokalle)
  Ensi kesää ajatellen juuri tuollaiset alimmassa kuvassa olevat vaatteet miellyttävät silmää.
  En ole ennen tykännyt vaaleansinisestä saati tummansinisestä, mutta nyt pienen pojan myötä olen ihastunut molempiin. Ja raidoista olen tykännyt aina :)

  T. Sanniska
  Ps Kalajoen hiekkasärkkä postaus oli hyvä! Olen sitä monena vuonna haaveillut, juurikin asuntovaunulla/autolla. Tänä kesänä reissut jäi tekemättä kun vauva syntyi, mutta juuri eilen illalla sanoin miehelleni että ensi kesänä lähden kalajoelle :D
  Etelä-Suomesta kun ajelee niin näkee monta kaunista paikkaa matkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onnea teille - siellä eletään ihanaa vauvan tuoksuista aikaa!!!

   Teillä on siis melkein saman ikäiset tytöt kuin meillä :) Meillä on ollut sinistä myös tytöillä. Itse asiassa esikoisen mekko kastepäivän oli sininen - arvaa oliko silloin vaikea löytää jotain muuta, kuin vaaleanpunaista :)

   Meidän monen vuoden haave toteutui -- tai siis minun haave : ) ja nyt sain miehenkin koukkuun ja mietitään jo oman hankintaa :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!