Amalian Helmiä

4. elokuuta 2016

Reissulaiset asuntomessuilla

Joko alkaa meidän reissupostaukset tympiin - kirjoitan silti :)

Tulipa testattua asuntomessut lasten kanssa... tai onhan esikoinen kiertänyt Oulun asuntomessut kahden kuukauden ikäisenä. Useita perheitä näin tuollakin pienen vauvan kanssa, joko vauva liinasssa tai vuorotellen vaunuvahteina.
Me koitettiin kiertää sen lastenreitin mukaan  + lehdestä merkatuiden kohteiden mukaan. Kymmenen kohdetta merkattiin. Me tyttöjen kanssa kierrettiin ne kaikki ja tytöt olisivat halunneet kiertää useammankin.... kuten muuten poikakin.... tämä kolmev vain ei ehkä ihan ymmärrä miksi niihin huoneisiin ei saa mennä ja miksi niihin ihaniin lastenhuoneisiin ei voi jäädä leikkimään...
Lastenreitiltä ei ihan hirveästi viihdykettä irronnut. Parhaita olivat uudet hienot leikkipuistot, sekä pihojen kauniit leikkimökit.
Etukäteen oli blogeista ihastellut messuja, että ovat meidän mieleen ja olivathan ne!! Teri-talojen Cube oli ihan täydellinen ja siitä löytyi monia niitä asioita, joita taannoin suunniteluttamassamme talossa olisi ollut. Muuten keskityimme vessoihin (joita esikoinen urakalla kuvasi) - meidän vessa tarvitsee muutoksia.  Pihat Seinäjoella ihastuttivat ja niitä saattoikin rauhassa poikienkin kanssa ihastella. Pieniä kauniita ja kompakteja pihoja pienillä nurmialuella - juuri meidän mieleen. Pihoissa oli myös panostettu ulkorakennuksiin ja monta leikkimökkiä kävimme ihastelemassa.
Siltikin miuluummin kiertäisin messut yksin tai aikuisessa seurassa tai tyttöjen kanssa.
Taidettiin viipyä messuilla reilut kolme tuntia linja-auto siirtymineen. Ennen messuille menoa oltiin syöty, joten siihen ei kulunut aikaa. 


Kaappikello olohuoneessa

Teinin huone

Tumma vessa

Kompakti piha


Matala seinä tilanjakajana olohuoneessa

Pihakeittiö

Kaunis pieni vessa

Poikien huone

Kaunis leikkimökki


Väsynyt messuilija

Kaunis pieni piha

Väsyneet messuilijat

2 kommenttia:

  1. Minäkin kävin kurkkaamassa messut tällä viikolla, tosin ilman lapsia, ja tykkäsin kovasti :) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iksin olisi saanut enemmän irti. Messut olivat juuri minun makuun ja talo kuumetta meinaa taas pukata :)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!