Amalian Helmiä

2. elokuuta 2016

Leirintäalue Top Camping Vaasa

Kalajoelta matka jatkui Vaasaan ja Top Gamping Vaasaan. Vaasassa yövyimme vain yhden yön, mutta ehdottomasti olisi kannattanut viipyä kaksi yötä, koska monta juttua jäi kokeilematta.
Havaintoni perusteella usealla leirintäalueella leirintävuorokausi alkaa iltapäivällä 14 -15 ja loppuu klo 12. Mekin saavuttiin Vaasaan iltapäivästä ja saatuamme vaunun parkkiin suuntasimme Kylpylä Tropiclandiaan - Valkoisesta kartanosta olni lukenut, että siellä on lämmin vesi. Ihmeesti lapset tarkenivat liukumäkiä laskea kylmästä tuulesta huolimatta. Tropiclandiaan olisi päässyt Lilliputti kaupunkijunalla, mutta meidän täytyi käydä kaupassa samalla reissulla, joten emme junan kyytiin hypänneet. Jätimme vaunun idylliselle leirintäaluelle, jossa kasvoi suojaisia puita nurmialueella ja osassa 300.sta vaunupaikasta oli soralla.

Uimisen jälkeen nälkä kurni jokaisen mahassa ja menimmekin rannan tuntumaan grillaamaan. Leirintäalueelta olisi löytynyt myös majoittujien käytössä olevia kaasugrillejä. Nämä grillit olivat aivan huoltorakennusten tuntumassa, joten samalla olisi voinut laittaa vaikka potut liedelle kiehumaan ja syödä huoltorakennuksen minikeittiöissä.

Isin grillatessa kanaa ja kasviksia me muut suunnistimme lasten rastirataa kartan mukaan, jonka sai vastaanotosta. Rastiradan kiertämisestä palkinnoksi sai puuhavihkot ja niistä sai viihdykettä tylsinä hetkinä. Ihan leirintäalueen tuntumassa olisi ollut uimaranta merelle leikkipaikkoineen. Lilluminen Tropiclandiassa oli tehnyt tehtävänsä ja uimaranta jäi testaamatta. Sen sijaan virtaa riitti vielä polkuautorataan, leikkipuistoon ja pomppulinnaan. Leirintäelämä on siitäkin ihanaa, kun me jo nukutettiin poikia menivät tytöt vielä pelaamaan shakkia. Eipä tulisi kuuloonkaan päästää lapsia keskustassa hotellissa lapsia ulos. Ilta toimetkin menivät siis sujuvasti ja uni maistui vaasassa. Aamulla minun siivotessa aamupalaa ja laittaessa vaunua lähtökuntoon menivät tytöt vielä ottamaan uusinta kierroksen shakkia ja pojat menivät isin kanssa leikkipuistoon ja karuselliin.
Me käytettiin osittain kertakäyttö astioita, mutta Vaasankin Top Campingissä huoltorakennukset ovat niin lähellä ja siistejä, että  syötiin omista astijoista ja kävin tiskaamassa ne siellä.

Kiitos Top Camping Vaasa, että saimme yöpyä teillä

Yhteistyössä: Top Camping Vaasa

1 kommentti:

  1. Kivalta näyttää olitteko tyytyväisiä camping alueeseen, voisitko suositella lapsi perheelle?

    http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!