Amalian Helmiä

5. elokuuta 2016

Lapsiperheen blogimatto

Minusta on vahvasti näyttänyt siltä, että tästä Elloksen Uni-matosta on tullut lapsiperheiden "blogimatto". Mattoa vilahtelee instagramissa vauvojen alla, kuin blogeissa olohuoneissa ja lastenhuoneissa.
Meilläkin on kyseinen matto ollut jo viime keväästä, kun halusin korvata villamaton jollain keveämmällä ja joka on helppo pestä. Värejä vaalensin jo viime syksynä, kun tummat matot saivat lähteä.
Itse tilasin harmaan maton, koska mustavalkoisista  matoista ei kauhean hyviä kokemuksia ole ollut. Mustassa näkyy kaikki muruset ja hiukset ja ei kerta päivässä, jos kaksikaan kertaa riitä pitämään sitä siistinä. Tästä Uni matostakin olisi ollut mustavalkoinen vaihtoehto, mutta en sitä uskaltanut tilata. Näin jälkikäteen mietittynä se olisi varmasti toiminut, koska musta ei ole tasaisena pintana. 
Tämä matto on todellakin toiminut ja imuroidessa saattaa kuulua kova rätinä hiekasta ja murusista ja matossa ei ole näkynyt mitään. Matto on kevyt ja helposti onnistui pesu nyt kesällä. Matto olikin saanut pari mustikka tahraa, joita ei kuitenkaan erottanut kuin läheltä katsottuna.
Moni suositteli maton alle liukuestettä, mutta on tuo toiminut ilmankin. Eli todellakin hintansa väärti, kun Elloksella on aina joku ale koodi päällä. Itsekkin tilasin -50% ja hintaa jäi alle 70euroa tälle isolle matolle.

2 kommenttia:

  1. Onkohan tuo -50 % koodi vielä voimassa? Meille tarvisi olohuoneeseen uuden maton. Pysyykö paikallaan jos päällä ei ole pöytää?
    T Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla just puhelin piippas tekstaria Ellokselta, että -40% - en tosin tiedä onko koodi henk.koht, mutta kannattaa kurkata sivuille. Meillä pöytä vaeltaa tuolla olkkarissa tarpeen mukaan ja aika paljon on tuossa sohvan päässä, eli ei matolla - pöydästä on melkein vain haittaa. Paremmin pysyisi jos olisi se jarru alla.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!