Amalian Helmiä

14. elokuuta 2015

Kesän kirppistelyjä

Kesälomalla melkein joka viikko tuli pyörähdettyä paikallisella kirpputorilla. Joskus sieltä tuli lähdettyä tyhjin käsin, mutta harvemmin. Jotain kesäisiä kirppisostoksia olen jo ehtinyt esittelemään, mutta tässä loput löydöt, jokaiselle jotain.

Vauvalle dubloja, helistin 0,5eur ja juna 4eur

Pojalle Pompdeluxin neule ja farkut, sekä peli. hintoja en muista, mutta alta 4euron kuitenkin.

Tytöille, ihanan tuntuiset farkut 3eur, leggarit 3eur, creamin neule 3eur. Pompdeluxin mekosta maksoin 10eur, mutta aikoinaan harmittelin ettn sitä tilannut.
Kankaita Marimekko ja trikoota

Äideille Tigerin housut 9eur (istuu, kuin valettu), creamin tunikatoppi 3eur, täydellisesti istuva mekko 5eur, Vagabondin nilkkuri 10eur.

Nyt pitäisi itse perkata meille pieneksi käyneitä vaatteita. Toppavaatteita olisi hurja määrä menossa kirpulle.

Oletteko ehtineet kirppistelemän kesällä? Tuliko tehtyä löytöjä

12 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Varsinkin tuo Räsymatto-kangas. Itse kävin paristi kesän mittaan kotiseudulla ja siellä uudella kirpparilla, tuli tehtyä hyviä löytöjä varsinkin 6v tytölle ja itsellekin. Aivan ihana Marimekon pieni keltainen käsilaukku muutti meille mun kesäkassiksi :)

  Oisko sulla n.134cm talvivaatetta lähdössä myyntiin? Kaipailisin ainakin sellaista parkatakkia niinkuin hm myy parhaillaan :)

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo Marimekon laukku kuulostaa hyvältä löydöltä. Meidän tytöt käyttää vielä kokoa 134, että sitä ei valitettavasti ole tulossa myyntiin :/

   Poista
 2. Mukavia löytöjä! Itse en kesällä niin paljon ehtinyt käymään, mutta kyllä meille kotiutui silti kaikkea kivaa kuten esim. Fisher pricen parkkitalo, jota ei oltais tarvittu, mutta jota ei sillä hinnalla vaan voinut kirppiksellekään jättää. Vietiin parkkis sitten mökille sadepäivien iloksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kirppikseltä tulee kyllä kotiutettua niitäkin mitä ei ihan välttämättä tarviis, mutta raskii ne sitten laittaa eteenpäinkin helpommin mitä uutena ostetut.

   Poista
 3. Hyviä löytöjä!
  Minkäkokoista toppaa myynnissä?
  kerrohan ihmeessä täälläki millon pöydän vuokraat jos vaikka pääsis kaivelemaan löytyiskö meille jotain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulee aika monen kokoista, koska kaivoin niitä pienempiäkin, kun ei ne nuo pojat nuo pojat esim pidä cupcaken sydän ihanuuksia ;) Olen miettinyt pitäisikö osallistua siivouspäivään ja pitää pihakirppis vaikka meidän pihaköökissä? Mutta ainakin paikallisen mll.n kirppispäivään osallistun

   Poista
 4. Siellä on selvästi kiva kirppis! Täällä ei tee oikein mitään löytöjä (varsinkaan kun ei tule käytyä koska niitä löytöjä ei kuitenkaan tee..) vaan pitää aina lähteä vähän pidemmälle autolla. Kirppikset on kyllä niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ja hyvät myyyjät. Tuossa vaihtui joku aika sitten omistaja mieheksi ja homma parani huomattavasti, eivätkä myyjät enää lähde tuonne isompaa kaupunkiin myymään-

   Poista
 5. Ääh, toppavaatteet. Niitähän pitäis alkaa jo miettiä, kirppareilla tutkailla ja aleja kyttäillä. Kesällä kirppareita olen kierrellyt, löytöjäkin tehnyt. Niistä mieluisimpia sarviksen astiat, joita löytyi hyvä läjä sopuhintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua kyllä kiinosta mitä olet sarviksista maksanut. Mun käly on niitä mulle hamstraillu ja just tuli kännykkään mulle kirppisvinkki sarviksista :)

   Poista
  2. Mukit 0,1-0,5€ kpl, pienempiä lautasia 12€/8 kpl, isompia lautasia 2€/8kpl, pieniä kulhoja 0,5€ kpl. Oli minusta halpoja, saattaisin maksaa enemmänki. :)

   Poista
 6. Mistä kirppikseltä nuin hyviä löytöjä tekee :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!