Amalian Helmiä

9. elokuuta 2015

Ullakon aarre

Pitkästä aikaa tuli ommeltua - ajatukset ovat jo vahvasti syksyssä.
Ihan mukava setti pojalle, vaikkakin taattua harmaa - mustaa. Minulle kyllä ompelussa ehdotettiin turkooseja resoreita, mutta eihän tällainen harmaa hiirulainen uskaltanut alkaa niin hurjaksi.
Tästä jäi käteen myös se, että tuota uusimman OB.n housukaavaa en käytä enää tuolle vaipattomalle - näyttää, kun pojalla löpöttäisi iso vaippa housuissa. Myöskään paidan reglan muodosta en tykännyt.
Paidan ullakon aarre kangas on Versosta ja housujen super ihana college on R-collectionilta.
Vauvelin body on Verson valmis body - olen niin ihastunut näihin huppubodyihin!

Ompelu kaverini tykkää leikkiä ompelulaatikon napeilla. Tällä kertaa napit saivat henkilöllisyyden.
Iso keltainen on äiti-nappi, tytöt punaisia, ihan pieni valkonen on meidän vauva ja pieni pinkki on kuulemma keskiviikko illan leikkikaveri, pikku tyttö. Pieni musta on hän itse ja vähän isompi on naapurin poika.

8 kommenttia:

 1. Entä jos vaan reilusti kaventaisit housukaavaa yläosasta? Meidän 2v:n lempparihousujen kaava on tehty niin. On vähän baggy, muttei kuitenkaan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa reilusti pois ja muttenkin huomioida tuota vaipattomuutta.

   Poista
 2. Taitavat temppuilijat sulla siellä! Musta sopii tuon harmaan pariksi hyvin, mitäpä sitä turhaan revittelemään jos se ei ole omaa tyyliä. Näin on sitäpaitsi minusta oikein hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä isot edelle sitä pienet perässä. Tulee tuota yhdistettävyyttä mietittyä välillä liiankin kanssa, mutta olen tyytyväinen itekkin.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää poikien setit ja ihana nappileikkijä :) Onko sulla muuten antaa vinkkiä mistä löytyisi hyvä housujen kaava hoikille pojille. Ties jos tästä vihdoin innostuisi ompelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mitään tosi hyvää ole löytänyt, mutta en laita sivuille saumavaroja ja ikin en käytä kaavan reosori kaavoja vaan leikkaan lapsen koon mukaan.

   Poista
 4. Apua, miten söpöt samistelijat. Hurmaavat <3 Ja vautsi miten taitava temppuilija siellä. Täytyykin vinkata tuosta tempusta meidän ovien karmissa kiipeilevällä "ninjalle" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa poju tuon teki ja vähän huonosti ehdin sitä ikuistamaan

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!