Amalian Helmiä

3. elokuuta 2015

Leikissä mukana - pikkuveljelle myös


Enää ei vauveli tyydy sivusta seuraamaan muiden leikkejä vaan mukaan pitää päästä hämmentämään.
Ryömitään jo lelujen perässä ja koitetaan nousta lelukoreja vasten. Muistele, sekä kuvien perusteella nuorempi tytöistä oli mukana isosiskon leikeissä, kun pysyi kyynärnojassa. Aika aikaisin syntyi sitten oikeatkin leikit.
Missä vaiheessa muilla on pikkuinen otettu mukaan leikkeihin?

Poikakin on jo sitä mieltä, että pikkuveljen voi ottaa mukaan menoon. Poju on muutenkin sitä mieltä, että velipojalle myös... ja säikäytti äidin pahasti, kun oli antanut vauvalle karkin!! Pitkästä aikaa pappa oli ostanut herkkupäivän kunniaksi karkkeja lapsille ja mamman silmän välttäessä tiskikonetta täyttäessä oli poika tuikannut sitterissä äitiä seuraavan vauvan suuhun ranskanpastillin. Onni onnettumuudessa, kun aloin ihmettelemään miten vauva kuolaa jotain ruskeaa valkealle matolle. Pastilli oli liiskautunut vauvan kitalakeen. Muutenkin poju haluaisi nyt kiinteiden syönnin aloittamisen jälkeen olla koko ajan velipoikaa syöttämässä.
Löytyykö muilta yhtä innokkaita vauvan syöttäjiä?
6 kommenttia:

 1. Mulla tuli tuosta karkista mieleen ku tytöt oli jotain 3v ja 4kk. Ihmettelin myös, että mitä ruskeaa vauva kuolaa kunnes hoksasin, että esikoinen oli antanut omasts dumletikkaristaan vauvalle joka toisen imasun :D meillä tytöt halusi syöttää pikkumiestä aina kun vaan soseaikaan likelle sattui. Sopi minulle, mutta sotkun määrä taisi viedä koko homman "helpotuksen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olla kakkos pojan kohdlla se syöttäminen ollut niin kiinnostavaa mitä vanheman, vaikka muuten hoitavat kovasti. Poikaa vain tuo syöttö niin kiinnostaa.

   Poista
 2. Kivat yhteisleikit :) Meillä nuorin ei tällä hetkellä aina kelpaa leikkeihin mukaan ja toisinaan taas väkisin yrittävät ottaa vaikkei pienin halua. Suurimmaksi osaksi kyllä nyt kesällä ovat kaikki leikkineet keskenään sovussa eli mahtaa olla ensi viikolla nuorimmalle karu paluu arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään poika sanoi dinoilla leikkiessään, että vauva pois kun vauveli meni kokoajan sotkemaan hienon järjestyksen - ite vei kyllä ne ihan vauvan eteen :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!