Amalian Helmiä

13. elokuuta 2015

Kuvia Metsolasta

Viime viikkoisella leffa- ja ravintolareissulla hain myös Metsolasta tilaamani kengät tytöille ja pojalle. Metsolan hyllyt olivat sitten viime käynnin uudistuneet ja minä tykkäsin niin näkymästä, että piti muutama kuva Metsolasta napata, kun kamerakin sattui olemaan mukana. Hapsutunikoita ja uuden mallisia haaremeita pitäisi ehtiä sovittamaan.
Minua ehkä miellyttää tämä Metsola enemmän mitä entisaikojen todella retro, vaikka ägg-haalareita minulla on ikävä ja materiaalina joustofroteen voittanutta ei ole. Joustofrotee on ollut tällaisen epävakaan kesäsään ykkösmateriaali. 

5 kommenttia:

 1. Itse tykkään todella paljon tästä uudesta Metsolasta ja Vantaan pop up-liikkeessä kävinkin niitä ihastelemassa. Yläosissa olisin toivonut hieman kapoisempaa mallia, nuo näyttivät aavistuksen liian leveiltä pituuden suhteen. Mutta niin ihania! Katsotaan jos jotain vielä meillekin tulisi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään tästä kans hurjasti. Nyt on vaan niin paljon vaatteita, ettei tullut mitään hankittua

   Poista
 2. Voi ihanuus! Omat lapseni ovat jo vähän isoja tuollasiin, mutta kummipojalle ja -tytölle voisin jotaki hankkia taas. Molemmat kukalliset on kyllä aivan kertakaikkiaan ihania. Itselleki tekis mieli....

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana Miina ja Manu kuosi tuolla vilahtaa! <3 Tuota bodya on netissä muttei paitaa.

  Heli

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!