Amalian Helmiä

6. elokuuta 2015

Päivän asut - Silverjungleissa

Onko päivän asupostaukset ihan out ja tylsiä? 
Itse tykkään niitä lukea. Näin kesällä on tuota ylimääräistä aikaa pohtia vaatteita. Toisaalta ei tarvitse, kun katsoa lämpömittaria ja kerran päättää mitä laitetaan, kuten tänään harmaaseen sadesäähän kaikille mukavaa Silverjunglea (paitsi poikien lakit on Lorulta). Toinen aletilaus odotteleekin meitä postissa.

Kuinka nämä ilman vaihtelevatkaan, kun eilen oli niin kaunis kesäpäivä ja tänään taas tälle kesälle tyypillinen vähemmän kesäinen päivä. Eilen otimmekin kesäillasta kaiken irti ja vietimme mukaavaa iltaa melko myöhään tuolla lähes valmiissa pihaköökissa, joka on nyt nimettu Villa Hommiksi.

Hiukan tässä ompeluttaisi ja taidan kaivaa saumurin kaapista ja surauttaa jotain, eipä ainakaan omaatuntoa soimaa, että pitäii olla ulkona tai vaikka kyykkiä marjapensaissa.


6 kommenttia:

 1. Mulle tuli kans silverjunglelta alepaketti, sun innoittamana :). Eka kertaa ikinä tilasin. Samat mustat joogahousut kun sulla kuvassa. Ja on muuten parhaat housut ikinä! Aivan harmittaa kun ovat pesussa. Niin pehmeät ja mukavat jalassa. Tilasin myös ruusu caprijoogat ja nekin superihanat! Täytyykin kyttäillä alemyyntejä jatkossakin silverjunglelta. Onko heillä kokoon 146/152 asti lasten vaatteita?
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muutkin ovat olleet tyytyväisiä! Minä muistelen, että nyt syksystä tulisi yksi koko lisää lastenvaatteisiin - huippu juttu!

   Poista
 2. nuo frillat on kyllä kivoja!

  VastaaPoista
 3. Ite tykkään näistä sun päivän asu-postauksista :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin sain vinkin sulta ja tilasin. Paketti tuli tänään. Ihanan tuntoisia vaatteita! Harmittaa, että olin laittavinani itelleki housut ostoskoriin, mutta ne eivät olleetkaan menneet tilaukseen mukaan ja tietystikään niitä ei enää saa. Täytyy tilata, vaikka normihinnalla, kunhan tulee lisää. :D Koot ovat reiluhkoja, mikä hyvä juttu. Mietin uskallanko tilata pojalle (7kk) vielä 74/80 cm, kun osa koon 74 vaatteista alkaa olla aika nafteja, mutta onneksi tilasin, sillä vastaavat isompaa kokoa! Koko 86/92 cm meni vielä meidän kohta 3-vuotiaalle, vaikka hänellä alkaa olla jo 98 cm koon vaatteita. Tilasin nimittäin yhdet housut poitsulle tuota isompaa kokoakin. Saa nyt neiti jalkaansa pikkuveljen housut, kun hänelle vaatteet vielä liian suuria ja joutavat hetkeksi kaappiin odottamaan. No mieluummin näin päin.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!