Amalian Helmiä

28. elokuuta 2015

Sataa sataa ropisee - kenkävinkki sadesäähän

 Taivaalta tulee kaatamalla vettä! Hyvä syy pitää perusteellinen siivouspäivä. Siivoilut ovatkin olleet retuperällä, kun on koitettu kaikki liikenevä aika olla ulkona. Eilenkin oli lämmin ilta ja kello kävi jo kahdeksaa, kun maltettiin tulla sisälle. Tänä aamuna olikin järkytys, kun oli satoikin vettä.Oli niin pemeää, että kameraan piti salamakin kiireellä etsiä kaapin perältä. Onneksi olimme varautuneet sateeseen ja vedepitävät kengät löytyivät vielä käyttämättöminä eteisestä.
Toinen tytöistä ei ulkkareita halunnut, mutta ehkäpä sitten seuraavana aamuna, kun on samanlainen keli.

Tämän syksyn kengät löytyivät tuosta paikallisesta Halpa-hallista. Nämä ovat hyvin saman tyyliset mitä viime syksyn Gulliverit, mutta nyt tämä musta väri sopii yhteen kaiken kanssa.
Kengillä oli hintaa alle 30euroa (ilman mitään aleja). Lappujen mukaan ainakin hylkivät/pitävät vettä ja ovat hengittävät - lopputuloksen kuulemme, kun tytöt koulusta kotiutuvat.
Kuukeloinnin perusteella nämä muualla maksaan yli 60 euroa!  Meidän kaupassa eivät olleet edes alennuksessa! Meille tilattiin varastolta oikea koko, kun ei ollut kaksia valmiina hyllyssä.

Nämä kulta- mustat sai halppiksesta myös pikkasen päälle 50eurolla, kun tuolla hintaa lähes 70eur. Vähän meidän kenkien tyyppisiä, mutta sinisiä ja pinkkejä näytti löytyvät alessa täällä pikkasen alta 40euron.1 kommentti:

  1. Kivat kengät! Meidän koululaiselta vielä vedenpitävät kenkulit puuttuu. Josko viikonloppuna ehtisi tilanteen korjata :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!