Amalian Helmiä

22. marraskuuta 2009

Tänään käytiin juhlimassa serkku tytön nelivuotis synttäreitä. Väsyneet juhlijat kotiovella. Isomalle neidille olisi myös hienostelutakki, muttei se suostu sitä päälle laittamaan : (
Tytöistä ei saanutkaan juhlamekoissa kuvaa, kun lähtiissä oli liian kiire ja tulessa Veeruska oli jo oman mekkonsa sotkenut suklaaseen ja isompi neiti riipi vaatteet pois heti sisälle päästyään, Mutta vaihteeksi kuva vaikka mammasta - kirppikseltä taannoin ostetussa pallopaidassa, mummolta "perityssä" kasarivyössä, kaulassa ite punoma kaulakoru. Hiuksissa kokeilu nutturasta, jonka lahjalehtenä tulleesta Ellestä pongasin: hetki rullilla, kevyt tupeeraus, niskaan löysä ponnari ja löysästi pinneillä niskaan kiinni. Yleensä minun hiukset on liian pitkät ite tehtyihin nutturoihin vaan tuo onnistu hyvin (hyvin myös pysyivät kiinni).

Yhtenä iltana väsäsin myös toiselle mummolle joululahjan, makeanveden helmistä ja metallihelmistä... tuo lukko oli minusta ihana.6 kommenttia:

 1. Tekemäsi korut on aina todella kauniita!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kaulakoru! Olet kyllä taitava!
  Mistä olet löytänyt tarvikkeet tuohon? :)

  -Johanna-

  VastaaPoista
 3. ihana pusero ja kiva kampaus. <3
  ja aivan huippu nätti tuo koru! teetkö sä niitä muillekkin maksua vastaan..? :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen tilannu helmiä villihelmestä (löytyy googlettamalla), sen olen todennut edullisimmaksi ja laajimmaksi valikoimaksi.
  Ja siis tuossa helmeilyssä olen ihan lapsenkengissä, kerran kävin sellaisessa äitien koruillassa jossa yksi myyntiin tekevä neuvoi perusjutut. Enkä ole raaskinut vielä ostaa oikeita työkaluja, että kaikkea en pysty tekemään ihan oikiaoppisesti.

  Tiina - jos ammattilainen sanoo kivaksi niin sehän se vasta kivaa onkin ; )

  VastaaPoista
 5. Moi! Tosi nättiä nuo korut! Mistä noita sydänriipuksia saa ostettua?

  VastaaPoista
 6. Riipuksetkin on tilattu villihelmestä

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!