Amalian Helmiä

29. marraskuuta 2009

päivällinen

Tänään tarjottiin mummoille ja papoille päivällinen - tätä pitäisi harrastaa useamminkin, kun on niin ihana häärätä ja säheltää. Meillä työn jako menee yleensä niin että mää hoidan eturuuan, jälkkärit ja kattauksen (+siivous ; ) ) ja mies pääruuat. Vieraita odotellessa kiva ajan tappojuttu on ottaa kuvia itse laukasevalla - jokainen saa vuoron perään painaa nappia ja sitte juostaa. Tulos on mitä sattuu, mutta hauskaa on!
Kattausta - oisin halunnu noihin omppujen alle sammalta, mutta en ehtiny etsimään ja satoi kaatamalla vaikka muutteui onneksi lumeksi iltaa kohden. Nuo pellavaliinat on niin vaikea, se piti välillä pestäkkin että saisin tarpeeksi kosteaksi ja silti on mitä on... plääh.

minä olen onneton kakkumaakari, mutta marsipaania käyttäen siitä tuli kohtalainen... piti kaulita mahollisimman ohkaseksi ettei ois liian äklö ja sitten kreemi ehti jähmettyä niin tuli pari kokkaretta päälle enne, kun älysin sitä lämmitää uudestaa... ensi kerralla taas viisaampi.
Epe on ollut tämän päivän lentävä yksisarvinen.6 kommenttia:

 1. hyviä kuvia tosiaan. :D
  ja ihana kattaus!
  sitä ootellessa, että pääsee kutsumaan vieraita syömään... :)

  kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tymä kysymys että miksi suttaa omat kasvosi mutta et lasten? Ja sitten toisinaan kasvosi näkyvät kuvissa???

  Siis ymmärrän täysin jos haluaa sutata kasvonsa kuvissa että ei olis tunnistettavissa, mutta miksi vain joistain kuvista???

  Tulipa vaan mieleen, näytti jotenkin niin hmmm...oudolta tavallaan.

  VastaaPoista
 3. Zanne niistä en oo sutannu mistä oo ajatellu, etten olis tunnistettava- naama niin pienenä tai näkyy vain osittain. Jos ne onkin tunnistettavia niin pitääpä sutata.
  Siksi suttaan itseni, kun tuo mun ulkonäkö ei muutu valitettavasti enään ja olen kuitenkin töissä käyvä aikuinen ihminen jolta löytyy osoite tiedot yms. tytöt taas on niin pieniä ja tokko niitä parin vuoden päästä edes enää tunnistaa ja meinaan lopettaa koko blogeilun ennen kun tyttöjen kaverit saattavat löytää tytöt täältä. Olen kyllä vakaasti miettinyt tohdinko edes niiden kuvia julkaista, mutta toistaiseksi tämä blogini ei ole kovin suosittu, että eivät tytökään kovin julkkiksia ole : )

  VastaaPoista
 4. Täytyy vielä kysyä, että mitä ootte mieltä tunnistaako noista mua. selasin noita kuvia ja omaan silmään kuvat joista ei oo sutattu tai kavera ei oo naaman eessä on niin utusia muuten ettei mua tunnistas... oonko sittenki vääräsä?

  VastaaPoista
 5. Minä taitaisin kyllä tunnistaa sinut jos kadulla vastaan tulisit, etenkin yhdistettynä lapsiin.
  Siis jokainenhan tekee tässä asiassa kuten itse parhaaksi näkee tietenkin.
  Omaan silmään vaan tuntui niin hassulta kun osa kuvista oli käsitelty ja osa ei, ja lapset oli jätetty sellaisiksi. Kun ihmisen tunnistaa muustakin kun naamasta, myös olemus ja vaatteet esim. paljastavat ihmisen :-)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!