Amalian Helmiä

6. tammikuuta 2014

Unelmatalon barbiet (+arvonta)

Nuorempi tytöistä on ollut 2-vuotiaasta asti kova barbiefani. Silloin 2-vuotiaana hän sai syntymäpäivälahjaksi ensimmäisen Barbien yhtäaikaa kaksi vuotta vanhemman siskon kanssa, se oli menoa se. Edelleen tytöt lahjatoiveet ovat barbeja, barbeja ja barbeja. Vaikka saatan olla kriittinen kaikenlaisiin turhakkeisiin, niin nämä toiveet olen hyvin mielin voinut välittää. Barbiet ovat siis meillä todellinen kestosuosikki, eikä loppua näy! Itse muistelen leikkineeni barbeilla lähelle yläasteikää.

Voitte siis kuvittella sen riemun, kun tyttö sai blogin kautta vähän kuin ennakkojoululahjaksi Raquellen, Kenin ja barbien. Nämä kuuluvat dreamhouse sarjaan, johon löytyy tuolta pelejä, videoita ja muuta puuhaa. Näitä videoita on meillä käyty katselemassa aikaisemminkin. Kotoa meiltä löytyy myös monen monta barbi-elokuvaa, ne ovat kivan harmittomia moneen muuhun elokuvaan nähden. Siltikin saatan itsekkin jämähtää katsomaan elokuvia.

Tällainen barbien dreamhouse löytyy meiltä. Tyttö asetteli barbit ja äiti kuvasi.

Barbit asustelevat tyttöjen huoneen vitriinissä.


 Nämä saimme blogin kautta. Tumma on Raquelle, poika on Ken ja vaalea Barbie.


 Hiukset kauniiksi
 Talo siistiksi (huomaa Ken)
Näissä barbeissa uutta on taipuvat jalat ja kädet.

Asusteiden valinta

...

Menoksi!

Äidin vanhat barbit on nostettu kaapin päälle eläkkeelle.

Tyttö sai valita myös yhden barbin teille arvottavaksi. Tyttö valitsi tumman Raquellen. Arvontaaikaa on viikko eli 13.1.2014 saakka. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin postaukseen, tai vaikka kertomalla leikitäänkö teillä barbeilla, tai oletko itse leikkinyt lapsena?  Anonyymien tulee jättää selkeä nimimerkki. Oleellinen tieto on monellako arvalla osallistut. Yhden arvan saa jättämällä kommentin ja lisäarvan saa jos on lukijana lukijapanelissa tai seuraa facebookin kautta. Toisen extra arvan saa jakamalla arvonnan joko facebookissa tai blogissaan eli:
1 arpa kommenttista,
1 arpa lukija tai blogin facebook tykäys,
1arpa fb jako tai blogissa.(jakopainikkeet löytyy postauksen alta)

Tämä lähtee onnelliselle voittajalle

91 kommenttia:

 1. Itse taisin alkaa leikkiä barbeilla vasta ekaluokkalaisena. Nuket olivat siihen asti aika out. Meillä neiti leikkii barbeilla silloin tällöin, mutta tällä hetkellä edelle ovat kiirineet Monster high -nuket. Barbejakaan ei ole kuitenkaan unohdettu kokonaan.

  Mukana arvonnassa kahdella arvalla, kommentti & lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on koitettu vältellä noita monster high- nukkeja - kesällä täytyi käydä katsomassa oikea muumio keminmaalla, kun se alkoi tulla niin paljon puheisiin.

   Poista
 2. Aivan ihana ku teillä tytöt leikkii barbeilla. Itekki lapsena leikin mut neiti ei niistä ole kovin paljoa perustanu vaikka niitä meiltä löytyykin... ;-)

  VastaaPoista
 3. Yhdellä arvalla mukana. Meillä 6 v, on nyt vuoden sisällä alkanut oikein kunnolla leikkiä barbeilla. Jouluna katseltiin kaupassa juuri noita "ripsellisiä" barbeja ja puhuvaa, mutta kumpikaan ei ollut eksynyt pukin konttiin....vähän kyseli peräänkin, mutta piti selittää ettei kaikkea pukkikaan muista :) Itsekkin tykkäsin barbileikeistä ja varmaan 6-7 vuotiaasta aina 12-13 vuotiaaksi.

  virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin toivottiin puhuvaa barbia, mutta ei se pukki kaikkea muista ;)

   Poista
 4. Heh, päivän naurut sain tosta siivouskuvasta.. Noinhan se usein menee :D

  Meillä kaksi poikaa, barbeja ei oo talossa yhtään.. Itse lapsena leikin kyllä niillä..

  Yhdellä arvalla mukana m.k85 (at) luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella mukaan. Itse leikin aikoinaan lapsena Barbeilla, ja nyt on tyttären vuoro :). Arvontapalkinto olisi varmasti meillä mieleinen :).

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan! Meillä leikitään kovasti barbeilla. Talona niillä on isäni tekemä talo, jonka isäni teki aikoinaan minulle ja siskolleni :)

  VastaaPoista
 7. Meillä 3- ja 5,5 -vuotiaat tytöt leikkivät Barbeilla, mutta eivät vielä pitkiä aikoja. Talo kuulemma puuttuu, mutta enpä toistaiseksi ole raaskinut hankkia niitä ylihinnoteltuja muovikamaluuksia. Onneksi ei nykyiseen lastenhuoneeseen sellaista edes mahtuisi. Joku tuollainen hyllykoti pitäisi keksiä tytöille, kuten itsellänikin lapsena oli. Varmasti Barbien koti lisäisi leikin jatkuvuutta. Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sai tyttö tuollaisen pienen barbi talon, joka on ylimmässä kuvassa. Se ei itseasiassa ollut edes kallis verrattuna itse barbien hintoihin 40-50eur ja siinä mukana tuli lähes kaikki nuo huonekalut.

   Poista
 8. Kahdella arvalla mukana. Olen myös leikkinyt barbeilla lähelle yläasteikää, oli ihan lempparileikki. Vieläkin käyn tytön siivellä leluosastolla ihastelemassa barbeja :) Myös 4-vuotias on innostunut barbileikeistä, hauska välillä kuunnella millaisia keskusteluja barbit käyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minäkin löydän itseni silloin tällöin itseni yksin pukemasta noita...

   Poista
 9. Meillä 5 tytöstä vain yksi on hurahtanut barbeihin mutta hurahdus onkin sitä luokkaa että oksat pois :) Kahdella arvalla siis mukana kokeilemassa onneani!

  VastaaPoista
 10. Mukana!
  Taisin kyllä olla kuudennella, kun on viimeinen muitikuva barbeista :) Mutta hyllyssä oli niiden koti minullakin <3

  VastaaPoista
 11. kahdella mukana.
  kyllä myös olen leikkinyt kovasti barbeilla pienenä.

  VastaaPoista
 12. Meillä on yksi Barbie, minkä Eevi sai lahjaksi viime keväänä.
  Ja kyllä sillä leikitän kovasti. Meidän pienten Barbie -leikit vaan on vielä pääasiassa pelkkää riisumista ja pukemista. :)
  Mukana kolmella arvalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli juuri teidän tyttöjen ikäisiä nuo neitoset, kun barbit meille kotiutui ja juuri riisumista se lähinnä aluksi oli ja vaatteet oli kovilla

   Poista
 13. Kyllä tuli lapsena leikittyä barbeilla, ei oo nooi poijat kovin innoikkaita leikkijöitä mut eiköhän tuo neiti kasvaessaan innostu. _Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo poikakin aika innokas barbeilla leikkijä - - : ) ainakin mielellään sotkee leikit

   Poista
 14. Meillä myös ajoittain tytöt leikkii barbeilla. Tummatukkaista barbieta ei meillä olekaan. Kahdella siis mukana!

  VastaaPoista
 15. Meidän kohta 6.v leikkii barbeila silloin tällöin. Olisi varmasti tästä mielissään jos voittaisi:)
  Kahdella arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 16. Yhdellä arvalla mukana. Itse olen myöskin leikkinyt kauan barbeilla. Ja ne ovat kaikki vielä tallessa. Annan ne sitten tyttärelleni joskus. Tuon barbin voisin antaa tyttärelleni 4-vuotis lahjaksi.

  Kirmiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En raaskinut minäkään heti antaa omiani leikkeihin ja nyt ne onkin nostettu kaapin päälle eläkkeelle ;)

   Poista
 17. Meillä on barbit tuon nuoremman tytön juttu

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukaan. Meillä leikitään paljonkin barbeilla, niin omilla kuin äidinkin vanhoilla.

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukaan. Meillä leikitään paljonkin barbeilla, niin omilla kuin äidinkin vanhoilla.

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana (kommentti ja fb-tykkäys)! Tuuli sai syksyllä ekan barbiensa ja synttärilahjaksi neljä (!) lisää, huh! Itsellä vähän häiritsee nykybarbieissa, miten tosi niukkoja vaatteita niillä on (ovat kyllä niukentuneet sitten 80-luvun) ja meikkiä on tosi paljon. Mutta tyttö tykkää, joten toivottavasti meillä on onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoinen järkytys, kun ne ekat vaate setit meille kotiutu. Onneksi löytyy myös perusiltapukuja ja olen ostellut messuilta ja kirppiksiltä jonkun itse tekemiä, jotka on muuten paljon kestävämpiä. Sinähän äkkiä hurautat ittekkin ;) Mutta täytyy myöntää, että alku järkytyksen jälkeen on silmä noihin tottunut :)

   Poista
 21. Kahdella arvalla mukana. Meillä tyttö sai kyllä jo vuosia sitten ensimmäisen barbien, mutta kunnon suosioon pääsivät vasta nyt syksyllä koulun alettua kun koulukavereiden kanssa alkoi leikkimään.

  VastaaPoista
 22. Mukana ollaan kahdella arvalla (kommentti ja fb-tykkäys). Meillä ei ole omia barbeja vaan äidin vanhoja leikissä. Nukkeleikit on ruvenneet kiinnostamaan, kohta varmaan on sitten barbien vuoro :)

  VastaaPoista
 23. Hih, perinteiset sukupuoliroolit teidän barbeilla:) Oon arvonnassa mukana. Meillä on muutama Barbie mut yritän venyttää niillä leikkimistä mahdollisimman pitkälle ja suosia lapsellisempia/satuhahmomaisempia leikkejä. Toisaalta kiva sit itsekin päästä taas Barbeilla leikkimään kun se vaihe meillä tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidillä saattoi olla ihan vähän osuutta asiaa (taisin ehkä ehdottaa mihin se Ken laitetaan ja tyttöhän innostui). Minä tahdon olla aika tiukkis noiden lelujen kanssa, mutta jotenkin nuo barbit oli sellaisia mihin sulin - onneksi tytöt leikkii paljon ihan kotista vauvanukeilla jne.

   Poista
 24. Meidän tyttöön iski Barbi-villitys vähän aikaa sitten. Toistaiseksi hän on tyytynyt minun vanhoihin nukkeihin... Yksi arpa!
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana (kommentti + lukijapaneeli). Meillä 4-vuotias tyttö ei taida omistaa vielä ainuttakaan Barbia, joten tykkäisi varmasti tuollaisesta palkinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli eka barbi esikoiselle juuri neli vuotiaana - nuorempi tuli sitten siinä ohessa jo kaksi vuotiaana, josta sitten tosiaan kehittyi todellinen barbi fani.

   Poista
 26. 1 arvalla mukana.meidän 4 ja 9-vuotiaat leikkii päivittäin barbeilla.

  VastaaPoista
 27. Kolmella arvalla mukana, laitan jakoon omaan blogiin. Meillä esikoinen ei ole koskaan välittänyt barbie-leikeistä ja yksikin lahjaksi saatu barbie on odottanut hyllyn päällä avaamattomana pitkään. Kuopus sen sijaan meilläkin on innokas barbie-fani, vaikka on vasta kolmevuotias. Joululahjaksi hän sai Lumikki-barbien ja lisäksi joulun jälkeen uusille tavaroille tilaa tehdessään isosisko lahjoitti pikkusiskolle kaikki omat barbinsa - vain Monster high -nuket ja Bratsit hän jätti itselleen ja niilläkin leikkiminen on tosi harvinaista.

  VastaaPoista
 28. Kaksi arpaa. Meillä ei ihan vielä olla barbeista innostuttu, mutta pikkuhiljaa! Kyllä tuo tyttö pian 4v tykkää niitä kovasti riisua, mutta pukea ei osaa. Minä leikin barbeilla melkein teini-ikään saakka, olipa sitä aikamoinen mielikuvitus silloin :)

  VastaaPoista
 29. Barbeillä leikitään tyttö on 4-vuotias. Yhdellä arvalla mukana SArppana 75

  VastaaPoista
 30. Ilman muuta mukana :) Tyttö kohta 8v leikkii hyvin innokkaasti ja itsekin muistan leikkineeni ainakin 10v asti. Poika kohta 6v ei enää leiki, tai todella harvoin, pienempänä hänkin leikki mieluusti. Onneksi mulla on vielä 1v tyttö, joka varmasti tulee leikkimään vielä barbeilla pitkään ;) Niin ja 2 mukana (lukija ja kommentti, taidan tykätä myös facessa, pitääkin tarkistaa ;)

  VastaaPoista
 31. Kaksi barbeilla leikkijää löytyy täältä. Kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 32. barbeilla leikitään kyllä, vaikkakin pet shopeilla enemmän. yhdellä arvalla mukaan.

  paivi.pelk@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kahdella mukana. 3-vuotiaalle pukki toi ensimmäisen barbin. Kovin tykätty lahja :) anniut@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Mukana kolmella arvalla (jaettu facebookiin)!

  Olin lapsena hulluna barbeihin ja sama innostus taitaa jatkua vielä omien lastenkin kanssa! :)

  xeve@hotmail.fi

  VastaaPoista
 35. Yhdellä. Leikin pienenä (se oli ihan uusinta uutta kun minä olin nuori...), tytärkin leikki. Nyt barbit on pakattu varusteineen ISOOON laatikkoon odottamaan seuraavaa leikkisukupolvea. Tosin joskus se otetaan esiin kun tulee sopivan ikäisiä tyttölapsia käymään :).

  VastaaPoista
 36. Voi, varmasti mukavia tyttöjen leikkeihin. Itselläni oli lapsena pari barbia, mutta en koskaan leikkinyt niillä.
  En leikkinyt muillakaan nukeilla. Tykkäsin enemmän touhuta poikiean kanssa. Ja tykkään omien poikien kanssa
  touhuta poikien juttuja. Jos olisin tytön saanut ja hän olisi tykännyt prinsessaleikeistä, olisi niihin sitten pitänyt
  alkaa perehtymään. Jostain syystä ei ollut lapsena mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverin kanssa kerran leikillään puhuttiin, että joilleikkin passa pojat ja joillekkin tytöt - me oltaisiin kuulemma tyttömäisempiä ;)

   Poista
 37. Kahdella arvalla mukana. Itse olin lapsena aika barbie-fani. Omat vanhat barbiet on vielä varastossa odottamassa omien lapsien leikkejä. T. Hanna 1205

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana :) Ihana tuo Raquelle nukke! hanna.tuuva(a)gmail.com

  VastaaPoista
 39. kyllä leikitään barbeilla kovasti meillä. kahdella mukaan. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Kahdella mukana. Meillä on käytössä isukin rakentama nukkekoti joka on minulla itsellä ollut lapsuudessa leikeissä mukana. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Meillä leikitään barbeilla vaihtelevasti. Ne on oikein sopivia nukkeja Petsien hoitajiksi.

  Yhdellä arvalla mukana.

  -iidam-

  VastaaPoista
 42. Yhdellä arvalla mukana. Itse leikin lapsena paljon barbeilla ja isompana tein vaatteita niille. Tytär leikkinyt myös. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 44. Siis kolmella arvalla mukana! siikaaho@jippii.fi

  VastaaPoista
 45. yhdellä mukana! tyttö on kova leikki myös barbeilla ja saa veljenkin leikkii mukaan!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. kahdella mukana, kyllä meillä vähän jo leikitään mutta ovat vielä näitä prinsessoja.

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla mukaan. Tytär leikkii jonkin verran barbeilla. Itse muistan hyvin omat barbie leikit. Monta vuotta ne oli omissa leikeissä mukana :) khp(at)luukku.com

  VastaaPoista
 48. Yhdellä mukana.Itse leikein ja tytär vielä enemmän.Omani on tallella ja ne on kestänyt kolhut hyvin,mitä nyt hiukset vähän harottaa.
  -Pikke- pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvn kestää nuo vanhatkin aidot barbit. Mulla oli jotain muun merkkisiä ja niillä on kyllä raajat irronneet ja tukka ihan sappurassa.

   Poista
 49. Yhdellä arvalla mukana. Kohta 8-v ikäinen nukkehifistelijä...

  -seinäkärpänen

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana! Meillä ei ihan vielä näillä leikitä, mutta ei siihen varmaan kauaa mene; kerhoissa ja muissa alkaa tulla nämä jo isommalle vastaan joten varmaan kohtapuoliin päästään meilläkin näihin leikkeihin. Omat vanhat Barbiet on laatikossa tallessa odottamassa oikeaa aikaa :)

  VastaaPoista
 51. Meillä ei lapset kovin paljoa leiki barbeilla, mutta pikkaisen kuitenkin. Enemmän silti jo kuin itse pienenä. Blogiton kun olen, niin kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 52. Meidän kohta 4-vuotias alkaa aloittelemaan barbeilla leikkimistä.. tähän asti nukkevauvat ovat olleet se ykkösjuttu, mutta nyt alkaa barbitkin kiinnostamaan. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 53. Arvalla mukaan.tyttö täyttää kohta 6v niin oispa hyvä lahja:)

  VastaaPoista
 54. Arvalla mukaan. Tuo ois kiva kohta 6 täyttävälle tyttärelle:)

  VastaaPoista
 55. Arvalla mukaan täältäkin :) Itse oon kovasti leikkinyt ja säästössä ovat. Tytölle leikkeihin, kunhan vähän vielä kasvaa. Jokunen kyllä jo leikeissä meidän 3 veellä

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana. Luen bloggerin kautta blogiasi. :)

  jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Kolme arpaa kiitos, jaion blogissani. Olin itse kova leikkimään barbeilla. Kampasin niitä "salaa" vielä yläasteikäisenäkin. Tyttäreni leikkii barbeilla myös ja osa onkin minun vanhojani.

  VastaaPoista
 58. Yhdellä arvalla mukana! Meidän 5-vuotiasta kiinnostaa kyllä kovasti, mutta vielä ei olla isommin näillä leikitty, koska yhdistelmä pikkuveli ja pikkuruiset tavarat on todettu hieman haastavaksi :)

  VastaaPoista
 59. ...ja anonyymin sähköposti on harmaapipo (at) gmail.com :)

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukana. Meillä leikkii barbeilla niin tytöt kuin pojatkin. Barbileikit olivat lempileikkejä lapsuudessani, ihan yläasteelle saakka. Tosin silloin leikkiminen oli lähinnä uusien vaatteiden ompelua ja pukemista barbeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tuli ommeltua omille barbeille, mutta nyt ei ole tullutkaan tehtyä vaatteita tyttöjen barbeille.

   Poista
 61. 2 arvalla mukana.
  Meidän keskimäinen lapsi (neiti) leikkii päivittäin barbeilla, myös toivoisin että ekaluokkalainenkin vielä leikkisi barbeilla, mutta äidin toiveita ei kuunnella.
  Nuorin lapsi (poika) intoutuu joskus Ken-barbilla leikkimään :)
  -Uppalo-

  VastaaPoista
 62. Kolmella arvalla mukana. Olen itse leikkinyt lapsena kyllä ja nykyään niillä leikkii poikani ^_^

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Upean näköinen talo barbeilla!
  Meillä kaikki kolme neitiä tykkää barbeilla leikkimisestä ja itsekin leikin pienenä.

  Kahdella arvalla mukana siis,kommentti & FB ^_^
  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Yhdellä arvalla mukana!:)
  -V

  VastaaPoista
 65. Kyllä tuli pienenä leikittyä barbeilla. Muistan kun niillä oli oikein useamman kerroksen koti vaatekaapissani :)
  Yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 66. Yhdellä arvalla mukana. Meillä 3v.tyttö alkanut nyt todenteolla leikkimään barbeilla. Myös innokkaana katsoo Barbie jaksoja.:) Piia J

  VastaaPoista
 67. Kolme arpaa. Kyllä leikitään :)
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 68. 2 arvalla mukana. Meillä neiti tykkää leikkiä barbeilla. Sillä on minun vanhat leikeissä ja muutama ostettu. Minä olin lapsena armoton barbifani. Rakensin vaatekaappiin barbeilleni asunnon silloin.

  VastaaPoista
 69. Kahdella arvalla mukana. Meillä leikitään myös paljon barbeilla sekä omilla että äidin vanhoilla.

  VastaaPoista
 70. Mukana 3lla arvalla.Jaoin fb:ssa-
  Meillä eka luokkalainen ja eskari leikkii barbeilla lähes päivittäin.Ja nyt mukaan on otettu monsteri "barbit".
  Itsekin leikin barbeilla aikoinaan.Harmi ,että mummu on myynyt ne kaikki :P

  mirvamaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Mukana kolmella arvalla.Jaoin fb:ssa.
  Meillä eskari ja eka luokkalainen leikkivät melki päivittäin Barbeilla.Mukaan on otettu myös Monster High nuket.
  Itsekin leikin aikanaan barbeilla.Harmi,että niitä ei ole enää ku mummu myi ne :P

  mirvamaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Meillä Barbieleikit jäävät vielä kotileikeille toiseksi, mutta pikkuhiljaa innostus niitä kohtaa kasvamassa.
  Yhdellä arvalla mukana.

  krista7503@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Meilläkin on vitriinikaapissa tytön huoneessa Barbien talo, tosin siellä asuu nykyään välillä myös Monster High -nuket.

  Äidin vanhoja Barbeja on leikeissä mukana, aina välillä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 74. Meilläkin on tehty Barbie-talo vitriiniin, siellä asuvat kolmessa kerroksessa lapsineen. Tosin välillä monsterit valtaavat tätä nykyä talon. Äidin vanhat Barbiet ovat mukana aina silloin tällöin.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla mukana. barbit on ihanii! niinaha@luukku.com

  VastaaPoista
 76. Kahdella arvalla mukaan! Mun lempileikit lapsena pitkälle kouluikään oli juuri barbileikit, me vietiin barbit aina kesällä ulos ja tehtiin niille talo pihapiireineen nurmikolle. Mun lempparibarbi ja aarre oli tähtiloistebarbie, jolla oli tähtikoristeltu mekko, joka loisti pimeässä. Ko. barbie on nyt tytön leikeissä, onneksi on säilynyt.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!