Amalian Helmiä

14. tammikuuta 2014

Inventaario

Tänään jatkuu joululoman jälkeen kansalaisopiston ompelu.
Tehtiin yhtenä päivänä pojun kanssa kangasjemman inventaario, jotta olisin vähän hajulla mitä sieltä löytyy. 

Kävin eilen muuten ihan uskomattomassa vaatehuoneessa - iik niin ihanassa. Siellä oli väreittän kankaat aseteltu hyllyille ja niin kauniita kankaita ... oih ja voi.  Muutenki kaverin luona voi vain istua ja ihastella kaikkia niitä ihania yksityiskohtia, juuri minun makuun uutta ja vanhaa, klassikoita, retroa ja uutta. 
Siis mun kangasjemmat on ihan onnettomat, mutta siis tätä harrastustahan on takana vielä aika lyhyt aika ettei ole päässyt pahasti kertymään ;) Kaverin kaapit oli niin siistit, että siitä tuli sellainen inspiraatio, että kotiin päästyä piti mennä kaappeja järkkäämään. Pojukin sattui sopivasti nukahtamaan. Ei sillä ei nuo meidänkään kaapit pahassa siivossa ole, mutta aina on varaa vähän organisoida :)

Hyvä apulainen

Trikoot ei päätä huimaa - mustavalkoraitaa, vihreää apilaa ja oranssia rinkulaa. Rinkula on jo leikottu äidin paidaksi, muista en tiedä mitä teen.
Joustofoteet. Kelta vihree tilkkukasasta tulee, ehkä suikale hame tai jos kankaat riittää, joku palapaita - ideoita joihihin vois paloja käyttää?
Vihreästä laineesta ainakin pojun paita, Kaunosta pussihihainen tunika.
Puuvillat, bambeista kesämekot tytöille ja vihreästä ja mustasta sydänpuuvilla jämistä suikalehame.

Tämän jälkeen olen ostanut mustaa joustofroteeta ja pikkupiltin ennakkotilaus odottaa, jossa tulee  vanhanroosan väristä velouria ja mustaa, sekä harmaata joustocollegea

Tänne voin sitten palata miettimään, että mitä tekisi ilman, että tarvitsee kangaslaatikkoa aukaista.
Muistiin vielä, että ruskeaa pallo joustista oli vähän, sekä ruskeakeltaista isoa pallo joustistakin, sekä ihan yksi väristä ruskeaa joustista - nyt vaan jotenkin ruskea ei hirveesti innosta niin en edes viitsinyt laatikoista ottaa pois - voisin vielä vaikka neulekahvilan kangasvaihtareille, jos jollain muulla olisi ruskea kausi. Jos muuten kangasvaihtarit/myyjäiset kiinnostaa niin laita mulle sähköpostia niin voin kertoa lisää (paikalliset lukijat kyllä tietää mikä paikkakunta kyseessä).

Edit: olipa sellaista tekstiä, että huh hu! Taisi olla päivällä kiirus tai jotain, mutta parit "muutenkin" poistettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!