Amalian Helmiä

8. tammikuuta 2014

coolistelija pöksyt rentoilijalle

Miten mulla meni Me&i.n syysmallistosta nämä coolit pökät ihan ohi.
Oltiin juuri etsitty rentoilijalle tällaisia. Meidän gugguun housut on hyvin samanlaiset ja menevät pesusta pitoon, mutta nämä coolistelijat (kuten ollaan ne täällä nimetty) on hitusen "fiksummat" silti tosi rennot.
Onneksi huomasin nämä, kun tuttu edustaja huutokauppasi syksyn esittelymallistonsa.






Sopii niin hempeiden, kun retrohtavien yläosien kanssa ja toipuvat moneen meniin.

Meidän kids coolest pantsit on kokoa 134/140 ja näissä on kyllä vähän kasvun varaa, mutta ei pahasti.
Me&i.n verkkokaupasta saa näitä vielä pienmissä koissa puoleen hintaa. Ehkä netin kuvat ei ole niin edukseen housuille, että mää en edes huomannut niitä. Yleensä jos menen kutsuille niin katon etukäteen tärpit netistä ja tahdon keskittyä sitten vaan niihin.

8 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, nämä housut oli mennyt multakin kyllä ihan ohi!! =D
    Kävin kyllä pari kertaa kutsuillakin sykyllä, mutta en mä muista näitä housuja ollenkaan. Ja paljon paremmilta housut näyttää sun kuvissa, kuin tuotekuvissa!
    Eikä ollut nyt pahan hintaiset, kahdet housut 35€.
    Mä olen tykännyt Me&I:n housuista tosi paljon, ovat olleet hyvää laatua ja hyvän malliset meidän tytöille. Toivottavasti nämäkin on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että postauksesta oli jotain hyötyä! Valitettavasti tuotekuvat ei anna housuille oikeutta - ehkä onni onnettomuudesta, ehkä niitä ei sielloin olisi aleen jäänyt ;)

      Poista
  2. Nuo housut ovat niin täydelliset! En itsekään huomannut niitä kutsuilla aluksi, mutta myyjän suosituksesta tyttäreni sovitti niitä ja ne näyttivät tosi hyvältä. Päädyimme sen enempiä miettimättä ostamaan ne ja olisin halunnut loppusyksystä ostaa normaalihinnalla jo isompaa kokoa odottamaan, mutta ei niitä silloin enää saanut isoimmassa koossa. Täytyy vain toivoa, että ensi syksyn mallistossa on samaa mallia ja väriä :-) Ovat tosiaan sopivan rennot ja mukavat päällä, mutta kuitenkin normaaleja olohousuja huomattavasti siistimmät. Tyttäreni on käyttänyt näitä koulussa usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En teidä miten ne tosiaan jäi ihan huomaamatta, kun oikein ollaan etsimällä vastaavia etsitty. Mietin, että pitäisikö nuoremmallekkin tilata kokoa pienemmät - sillä vaan on tuota vaatetta aika tavalla, kun isolta siskoltakin jää.

      Poista
  3. Tuollaiset olis kyllä mukavan rennot kouluhousut! Harmi, että meidän koulutytöt kelpuuttaa housuiksi vain pillifarkut ja leggarit, tosi tarkkoja, ettei housut yhtään lökötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas ihan päin vastoin, kun ei edes perusfarkkuja ala pitämään, joten on etsittävä tällaisia vaihtoehtoja ;)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!