Amalian Helmiä

23. huhtikuuta 2014

Eilen

Facebookissa kiertää arkihaaste, johon eilen laitoin tällaisen kuvan.
Vasta nyt jälkikäteen huomasin, että olipas sattuneet kuvat aika sävysävyyn.

Meillä on tiistait tosi touhukkaita päiviä.
Minä olen kotona yleensä aina tiistain ja keskiviikon.
Aamulla viedään nuorempi eskariin, sieltä suoraan perhekerhoon ja sieltä on ollut tapana parin muun äidin ja lasten kanssa mennä mammalounaalle. Sitten saakin hakea eskarilaisen suoraan kotiin. Tytöt syö aikaisin päivällisen, koska sitten saakin viedä heidät kokkikerhoon, jossa yleensä leipovat. Illalla vielä äidin luksusta ompelussa.
Eilen kävimme vielä tutustumassa terveyskeskukseen  ja kuunteluttamassa pojan keuhkot. Hieman oli tulehdusarvot kohollaan, mutta ihan perussitkeä flunssa. Saatiin kuitenkin hieno laastari sormeen ja kehut, kun ei yhtään itkenyt tai vierastanut.

Niin ja kävihän meillä tyttöjen vaatteiden ostaja ja vei mennessään kaksi muovipussillista tyttöjen pieniä vaatteita. Kiva kiva, nyt on jo neljä täpötäyttä pussillista lähtenyt vaatteita eteenpäin!

 Äidin touhukkaat apurit. Poika hakee aina oman imurin, jos joku imuroi
Ompelukassini.

3 kommenttia:

 1. Reippaita lapsosia :)

  Saatiin jo tänään ihanaa postia! Poika kirjaimellisesti karkasi veljensä avustuksella heti ulos kokeilemaan eli oikein onnellinen oli myös hän :) Meinasin postauksenkin tehdä, mutta en ole pariin päivään saanut kuvia liitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että teilläkin on lippapiposta tykätty. Täyttykin tulla sitten katsomaan miltä se teillä näyttää ;)

   Poista
  2. Eihän tuosta ikiliikkujasta kunnon kuvia saanutkaan vaan näytöllä näyttävät ihan surkeille. Ehkä niistä jotain selvää kuitenkin saa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!