Amalian Helmiä

15. huhtikuuta 2014

OIH, mitkä tyllit!

Katsokaas kuinka kauniit tyllihameet tytöt sai kokeiltavakseen OIH! lastenvaateverkkokaupasta!

Kissanaamiot tulivat hameiden mukana

Hameet on Billieblushin. Olen nähnyt netissä kyseisen merkin vaatteita, mutta nyt pääsin ensimmäistä kertaa todella hypistelemään. Olen varma, että nämä laadukkaat tyllit kestää käyttöä paremmin mitä meillä aikaisemmin olleet edulliset hamoset.

Värit menivät päin vastoin,koska vanhempi se neiti turkoosi/minttu ja nuorempi se pinkki/vaaleanpunainen.
Mintun värinen tyllihame on kokoa 128/8v,joten on juuri sopivan vanhemmalle tytölle.
Hameeseen on painettu kullan värisiä palloja ja vyötärönauha on kullanvärinen. Tämä on hameista jämäkämpää kangasta, joten on muhkeampi.

Pinkki Billieblushin hamonen taas on kokoa 140/10v, mutta neiti pinkki saattaa pitää sitä näi aluksi vaikka  alushameena, vaikka vyötärö vähän valahtaakin alas päin. Tällaisilla hameilla onkin pitkä käyttöikä. Meillä ainakin on samat tyllit menneet monta vuotta. 
Tämä pinkki taas on todella pehmeä ja laskeutuva - todella hyvän tuntuista tylliä.Tästä hameesta meinasi tulla tytöille tappelu, koska isompi tyttö oli laittamassa sitä kouluun. 
Minäkin oli ihmeissäni, että meidän retro rentoilia illalla laittoi hameen valmiiksi kouluun lähtöä varten.
Se oli varmasti nämä herkulliset värit. Meille on ennen löytynyt vain luonnonvalkoisia, sekä harmaita tai muita hempeitä värejä, mutta nämä on ihan herkut. 
Mutta miksipäs ei näitä ei voisi kouluun laittaa, kun ilmat vielä lämpenee. Tennarit jalkaan ja menoksi!
Pinkkitylli näkyy myös tässä postauksessa

(Päällä oleva mekko on äidin ompelema isommalle tytölle, joten nuoremman päällä sekin vähän iso)


Kevätjuhlissa tullaan varmasti näkemään nämä tyttöjen päällä.

Olimme tässä lähdössä mummon syntymäivä päivälliselle.


Kiitoksia OIH!

8 kommenttia:

 1. vOIH miten ihanat tyllit! ;)
  Tuo pilkullinen on varsinkin aivan ihana! Ja pinkki tylli näyttää kivalta alushameena!
  Kivat kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin namut - passais teidänkin tyttösille :) Nämä yhteistyö postit on jotenkin niin kivoja, kun tulee panostetua enemmän ja tytötkin tykkää pelleillä ja poseerata ;)

   Poista
 2. Meillä on hameet ja mekot jatkuvassa käytössä myös koulussa, ulkohousujen alla menee siinä missä housutkin. Hameet ja mekot on oikeesti niin paljon mukavammat päällä mitä housut, siksi olen itsekin mekko"tyttö". Että anna vaan tytön laittaa hame kouluunkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä talvella on enimäkseen tunikoita ja leggareita. Oikeita housuja tosi vähän ja nekin jotain rentoja. Noh, paitsi nuorempi pitäis vaikka pillifarkkuja. Olisihan se saanut tuon laittaa, mutta edellytyksenä on just ne ulkohousut ja tää neitihän ei ala helmoja ulkareiden alle laittamaan, kun kaikki rypyt ja poukkurat ahistaa :) Minä olen myös mekko tyttö niin kotona, kuin töissä. Vauvan synnyttyä, kun imetin olikin ihmettelemistä, että mitä päälle, kun ne kivoimmat ja mukavimmat vaatteet oli just mekkoja. Hame korviin vaan :)

   Poista
 3. Ihania hameita ja kuvia! Meillä tyttö rakastaa mekkoja ja hameita, mutta talvi on kuljettu myös tunikoissa ja leggareissa kun ulkohousujen alle ei tosiaankaan saa mitään ryppyjä tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi kohtataas voi viipottaa pelkissä hamosissa :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää - kivasti myös alushameeksi sopii :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!