Amalian Helmiä

14. huhtikuuta 2014

Palikat ojennukseen

Paikallisen kirpputorin pitäjä on vaihtunut. Kirppis on siistiytynyt entisestään ja uusia pöytäpaikkoja tullut runsaasti. Kahvikupposenkin voit pusun kanssa hörpätä edullisesti kirppistelyn lomassa.
Suurin puute korjaantuu toukokuussa, eli kirppikselle tulee vihdoinkin korttimaksupääte.


Tosi hyvää tavaraakin siellä on nyt sattunut olemaan. Löysin mm. nämä palikat kahdella eurolla. Olenkin haaveillut tällaisista - äitikin voi leikkiä näillä ja hyödyntää vaikka blogatessa...
Lähtihän sieltä meille muutakin mm. miikkarin mekkoja 2eur/kpl - toinen kuin uusia, kurikset pojalle jne. Jos meillä olisi pieni tyttö olis ollut taas Po.Pia, Marimekkoa ja Metsolaa tarjolla.

EDIT. Juolahti tässä mieleen, että 26.4 on Ouluhallissa iso kirppistapahtuma niin oisko mitään ideaa jos samaan syssyyn järkättäs kirppistelijöiden tapaaminen?


14 kommenttia:

 1. Kivat palikat! Kirppikseltä tekee kyllä usein kivoja löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tekee. Tuntuu, ettäite shoppailee enää netissä ja kirppiksillä ja tietyissä valikoiduissa putiikeissa.

   Poista
 2. Ihania palikoita! Itse haaveilin vastaavista syksyllä nuorimmaisen ristiäisten aikaan kun meinasin kiitoskortteihin ottaa kuvan nimellä varustettuna, mutta jäi ajatuksen asteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olen kanssa kauvan haaveillut, mutta ei oo tullu uusia palikoita ostettua.

   Poista
 3. Kaupankäyntikin on siellä ehkä nyt hieman vilkastunut. Minullakin on siellä nyt ollut pöytä, ja ihan mukavasti on tavara vaihtanut omistajaa. :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkohan ostanut jotain teidän entistä? Palikat ei kuitenkaan ole teidän? Pitää itekkin harkita ottasko sieltä pöydän.

   Poista
  2. Ei ole meidän palikat :) Pistin kiertoon mm. ison läjän palapelejä ja vähälle käytölle jääneitä leluja ym. ja ne meni kuin kuumille kiville. Myös välikausivaatetta ja yllättäen myös kenkiä on mennyt kaupaksi. Myytiinpä me yksi lasten polkupyöräkin siellä. Nyt viimeisiksi päiviksi kaivelin myyntiin vielä vaaleanpunaisia vauvanvaatteita, jotka on jääneet nurkkiin pyörimään. Minusta kauppa käy paremmin nyt kuin esim. tammikussa, jolloin mulla oli siellä edellisen kerran pöytä.

   Poista
  3. Voi meidänkin pitäs pyydä ainakin yksi pyörä. Täytyy kyllä kokeilla uusiksi viimeistään sitten, kun saavat sen maksupäätteen. Itsekkin on huomannut, että sakkia siellä käy eikä saa yksin kierrellä ;)

   Poista
 4. Voi vitjat,mun tarttee tänään mennä käväseen siellä kirpparilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu kertoon teitkö löytöjä. Mun ostoksen on viimme viikolta, mutta viikonloppuna en käynyt.

   Poista
 5. Hyvä kirppis on kullanarvoinen! Niistä löydöistä tulee kyllä superhyvä fiilis, ihan eri kuin uutena kaupasta ostaessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tulee ihan eri olo! Mää en kyllä saa muista ostoksista läheskään samanlaista tunnetta. Korkeintaa sellainen ostos joka tukee suomalaista työtä tmv. niin saa aikaan hyvän fiiliksen, jos on päätynyt sellaiseen jonkun ketjukaman sijaan :)

   Poista
 6. Siellä tuleekin käytyä aina kun kotikulmilla käy, ja joka kerta käännös ovelta Osuuspankin automaatille... No nyt ei tarvitse enää muistaa käteistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuusta lähtien on se maksupääte. kyllä se on ehdottomasti nykyaikaa ja parantaa myyntiä!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!