Amalian Helmiä

3. huhtikuuta 2014

Pilkkuja (+arvonnan voittaja)

Kesä lähestyy uhkaavasti.
Joustofrotee on siitä ihana materiaali, että on tarvittaessa lämmin ja viileä.Pojalle joskus ostin Metsolan alesta pilkkupaidan ja lakin,joten pitihän tytöillekkin saada jotain pilkukasta. Onneksi kaveri bongasi tätä kangasta ja toi sitä minulle.
Alku meinani olla ihan murheen kryyni ja tuli sen ansiosta, kun kaikki ei mennyt ihan putkeen tehtyä miikkari kutsuilla  iso tilaus. Ensimmäisen paidan leikkasin väsyneenä ajatuksissani väärällä kaavalla ja siitä tuli ihan tylsä!
No ystävät auttaa hädässä ja kiikutin sen mukanani perhekerhoon ja sieltähän tuli loistavia vinkkejä:
pitkät resorit hihoihin - ei ollut enää tylsä!


Alunperin olin ajatellut tällaisia pussittavia hihoja. Tämä toinen versio onkin pikkusiskolle, jonka tyyliin tämä sopiikin.

Tämä taas on enempi koululaisen näköinen. Valenappilistaan tulee vielä toinenkin nappi, mutta tyttö halusi itse ne ommella ja sitten tulikin parempaa puuhaa. Kerhossa ehdotettiin punaisia nappeja, mutta tyttö itse halusi mustat.

Jokos muut miettiin kesävaatteita?

Edit: Sain laskettua myös Ever after high arvat ja arpaonni suosi Titteli Tuurea - joka osallistui neljällä arvalla, eli kannattaa laittaa useampi arpa ;) Olen huomannut, että lähes aina se osuu useamman arvan laittaneelle ja nyt monesti täydet arvat lunastaneelle. 
Suoritan arvonnan laskemalla arvat ja sitten Random.org antaa arpa numeron ja lasken kenen kohdalle arpa osuu.

3 kommenttia:

 1. Kyllä kesävaatteita tulee jo ajateltua, ne on jotenkin niin paljon kivempia ommella keveydessään kuin paksummat vaatteet. Ja kesä nyt muutenkin on niin ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä myös sain ilokseni todeta, että tosi mone vaate oli mennyt pieneksi. Se on kesävaatteissa tylsää, että hihattomat ja muutenkin vajaa mittaiset vaatteet menee useamman kesän;)

   Poista
 2. Mulla on menossa perinteinen ostan kesävaatekankaat vaihe. Se toteutusvaihe vaan on kaikilta edellisiltäkin vuosilta vielä tekemättä :D Jos jää tänäkin vuonna väliin niin ehkä sitten ensi keväänä urakalla kun on uudessa kodissa sopivat tilatkin.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!