Amalian Helmiä

25. huhtikuuta 2014

Viaplay silloin, kun sinulle sopii

Saimme Blogiringin kautta testattavaksi Viaplayn,
eli sarjoja, leffoja, urheilua, lastenohjelmia, dokumentteja -
tietokoneella, smart-tv.llä, kännykällä, tabletilla tai pelikonsolilla.

Minä olen itse niiiiiin huono tv.n katsoja ettei ole tosikaan. Katson siis tosi vähän telkkaria.
Eikö todellakaan vähiten siksi, että kun minulla olisi aikaa, sieltä ei näy mitään. Parhaimpien ohjelmien aikaan täytyy olla hoitamassa iltatoimia ja siistimässä kotia, sekä valmistautumassa seuraavaan päivään.
Minä voisin katsoa telkkaria kotipäivinä pojan nukkuessa, tai illan suussa yhdessä lasten kanssa, kun harrastuksissa on käyty ja läksyt tehty.Viaplayssa voi katsoa ohjelmia silloin minulle itselle sopii ja jopa ilman nettiyhteyttä.
Viaplay offline-toiminnon kautta voin vaikka ladata tuolle ipadille lastenohjelmia reissua varten ja lapset voivat katsoa niitä matkalla, vaikka nettiyhteys olisikin huono. Ohjelma tai elokuva on katsottavissa 30 päivää, tai tokihan se voi poistaa heti katsomisen jälkeen.Viaplaysta löytyi esimerkiksi tyttöjen ehdottomia suosikeita Barbie elokuvia. 
Niitä on meille kertynyt melkoinen läjä, viemässä kaappitilaa ja arvaatte varmaan ettei kaikki dvd:t toimi. Vaikka kuinka dvd-levyjä koittaisi käsitellä hellävaroen, tulee niihin siltikin lasten käsittelyssä naarmuja ja elokuva pätkii. Yhden tuollaisen elokuvan hinnalla saat kuukauden katselu aikaa Viaplayssa, sekä säästyy sitä tilaa kotona. Meillä on kotelot välillä ihan hujan hajan pitkin lattioita, kun on koitettu etsiä sitä juuri oikeaa elokuvaa, joka on laitettu väärään koteloon, huoh.

Mies taas on ehtinyt katsoa sieltä jo monta dokumettia mm. Kari Jalosesta, Wayne Gretzkystä ja Mike Tysonista. Monta hyvää dokumenttia on kuulemma vielä tuolta katsomatta - jokaiselle jotain ;)

Nyt on jopa minutkin löytänyt telsun äärestä. Kaikkien aikojen minusta ihanin tv-sarja Hovimäki löytyi tuolta. Se on siitä ihana sarja, että sitä voi katsoa lastenkin kanssa. Mää olen ihan koukussa siihen ja yleensä, kun luen illalla niin nyt olen kahlannut tätä ihanaa sarjaa läpi. Sitä voi katsoa tyttöjenkin kanssa ja oppii samalla historiaa, eikä ole yhtään raakaa. Voit valita mitä sinulle sopii.

Yhteistyössä Viaplay4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on ihan paras. Toinen mitä kaipaan on "kun taivas repeää" ja "Taivas sinivalkoinen"

   Poista
 2. Meillä on joskus ollut ilmainen kokeilukuukausi, mutta tekniikka välillä pätki. Se oli oikeastaan ainoa miinus. Kivoja ohjelmiahan tuolta löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo ollu tekniikan kans mitään ongelmia, mutta en oo jaksanu perehtyä, että miten sais aina seuraavan jakson helpommin mitä aina alusta hakien.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!