Amalian Helmiä

25. syyskuuta 2009

haasteet

Tällä viikolla on kiertänyt useampi haaste. Oli ihan pakko osallistua vielä viimme metreillä. Huomasin tuon minun telkkumakuni hieman poikkevan muista ja siksipä tässä vastaus haasteeseen lemppari telkku-ohjelmat:1. vain muutaman huijarin tähden, peräkämarin pojat jne
2. hovimäki

3. Kun taivas repeää ja taivas sinivalkoinen

4. karjalan kunnailla
5. sisutus ja lifestyle ohjelmat, joskin kiinostus niihinkin on laskenut.


eli = minä en käytännössä katso nykyään telkkaria lähes ollenkaan (karjalan kunnailla uusia jaksoja odotellessa) .


------------------------------------------------------


Haaste unelmakoti:


Minielämää blogista;
"Pistänpäs liikkeelle maanantaihaasteen aiheesta unelmakoti. Raha ei tässä unelmakodissa ole esteenä. ;) Eli jos jo asut unelmakodissasi tai vasta haaveilet siitä, niin millainen unelmakotisi on? Onko se omakoti- vai rivitalo vai kenties jotain muuta? Millainen sisustus kodissasi on? Sijaitseeko unelmakotisi maalla vai kaupungissa?"


Me asumme nyt siinä "realistisessa unelma kodissa", josta bloggasin jo viime talvena.
Mutta voih jos raha ei olisi esteenä... on jo pohjapiirustus valmiina unelma kansiossani - iiiso vaatehuone, kuraeteinen, arki ja pyhä olkkari, Kannustalo tyylinen, rinnetontilla, ehkä merenrannalla, remontoitaisiin parin vuoden välein kun rouvan maku vaihtuu ; )
1 kommentti:

  1. Minä pidän myös kotimaisista sarjoista. Keskiviikkoisin parkkeeraan 21:00 kakkosen ääreen mutta muuten en niin telkkaria katso. Olen ollut muutamassa sarjassa avustajanakin nuorempana, kun isäni serkku on kakkosella kuvaussihteerinä.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!