Amalian Helmiä

24. syyskuuta 2009

tehdään tarkasti

Meidän 4,4 vuotias neiti kuluttaa päivästä varmaan 3/4 osaa piirtämiseen. Mummolassa ja kerhossa rynnättään ensimmäisenä piirtämään. Jos tyttö valittaa tekemisen puutetta ja siltä kysyy haluatko piirtää. on vastaus on onnelinen huokaus "jooooo!".
Tunnistatko ketkä tunnetut satuhahmot piirustuksissa seikkailevat?
A.
B.
C.
(vastaukset bloggauksen lopussa)
Pienempi taas on nyt löytänyt palapelit, vuoden vanhempana kuin isosisko. Palapelit levitetään monesti päivässä ja niihin ei saa äiti mennä koskemaan.
tää tähän
pääälh mitä tehtäs!!
A. lumikki ja metsän eläimet sateenkaaren alla. B. nalle-Puh ja ihaa. C. hyvät haltiattaret prinsessa ruususen kehdon luona ja pahatar varis olkapäällä.
6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Todellinen taiteilija!
  T: Nitta

  VastaaPoista
 2. Meillä on kyllä niin erilainen tilanne! Vanhempi on suurin piirtein samanikäinen kuin teidän isompi neiti, ja ei kyllä piirrä kuin harvoissa tapauksissa. Sen kyllä sitten huomaakin, ei todellakaan ole mitään tunnistettavia ihmishahmoja vielä kynästä syntynyt.
  No, ehkä joskus! :)
  Mutta kirjoittipa tänään ilman mitään avustusta pikkuveljen nimen melkein oikein: OTO. Olin oikein ihmeissäni tästä saavutuksesta. :)

  maria

  VastaaPoista
 3. Ihania piirustuksia pienellä taiteilijalla!

  VastaaPoista
 4. Onpas taitava piirtelijä! Kaikki piirustellut hahmot ovat tunnistettavissa. Hienoja!

  VastaaPoista
 5. Onpas tyttösi taitava piirtäjä! Minun juuri 4v täyttänyt tyttö ei piirrä lähimaillekaan mitään tuollaista. Ihmiset ovat edelleen sellaisia möhkylöitä ja kun neuvolassa piti piirtää oma kuva niin tyttö piirsi ympyrän, jonka väritti täyteen eri väreillä - hänellä oli kuvassa kuulemma rokkitukka...

  VastaaPoista
 6. Onpa teillä taitava piirtäjä! Meidän neljävuotiaskin piirtää mielellään, mutta taso on hieman alempi ;). Ja noin värikästä ei ole nähty koskaan, samalla kynällä piirtää koko paperin täyteen eikä kuulemma halua vaihtaa väriä...

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!