Amalian Helmiä

10. syyskuuta 2009

Ihmeellistä

Tässä vähän aikaa sitten kaipailin vaaleanpunaisia toppiksia ja tänään ne kotiutuivat. mielestäni tämä oli aika ihmeellistä ja suuri kiitos Anulle joka ne ilman korvausta meille lähetti!( Tosin postimaksut halusin ihan ehdottomasti maksaa.). Pökät ovat kuin uudet vissiin kerran jalassa käytetyt, täydelliset meidän veeruska hiippatakin kanssa. Tänään pyörähdettiin ostoksilla, isikin kun on lomalla vietämme viikonloppuna uuden kodin tupaantuliaisia ja ruokakauppa ostosten lomassa käytiin myös kirpparilla... ylläripylläri!
Tytöille samis asut - hamonen ja enkulipaidat. Veeruskalle toppakintaat joissa vielä laput kiinni. nyt on sitten hiippatakkiin ja uusiin housuihin sopivat kintaatkin.

Tämä härveli eli tivoli audio käytiin kans ostamassa. Meidän vanhat kajarit tai vanhat ja vanhat noin kuusivuotta vanhat on olleet yli puolet olemassa olostaan kaapissa. yäk, en tykkää kajareista, vanhareista bassoista jne... miten tulikaan semmmoset hommattua ja aika kalliit nekin oli, vaikkei me olla sitten vähääkään hifistelijöitä - tv.t, kamerat, tietsikat vaihdetaan vasta, kun menevät rikki. Mutta tulipa aikoinaan sellanen paketti ostettua, joka sitten joutikin kaappiin ja kaapissa on edelleen ja tilalle tuli tämä pieni ihana härveli. Tämä pienoinen tarvii nyt pikapikaa sen uuden pöydän, eli ompelukonejalkapöydän ehkä lasikannella, että nyt tuli potkua siihenkin autotallissa odottavaan projektiin.


Kuinka paljon teillä hifistellään/ uusitaan viihde- ym. elektroniikkaa?


5 kommenttia:

 1. Hmm..ehkä vähän liikaa. Kahden aikuisen ja vauvan taloudessa on kaksi läppäriä (MacBook + MacBook Pro), valtava näyttö ja pöytätietokone, kaksi ipodia, miehellä ollut iPhone jo reilun vuoden (Applelta nämä kaikki tähän asti olleet). Lisäksi pari digikameraa, filmijärkkäri, taulutelkkari, stereot ja kaiutin järjestelmä ja muutama kaiutinasema ipodeille. Kuten arvata saattaa on mies suuri Applen fani. Mäkin tykkään niiden ulkonäöstä, mutta mulle kävis ihan jotkut halvemmatkin välineet tähän blogien lukemiseen ja nettishoppailuun :)

  Ps. Tivoli audiosta haaveilen. Tosi kivan näköinen toi laite :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on olut nyt 2 vuotta Tivoli Audio vääntö :) Minä haluan Tivolin mirs jotain muuta. Kyllä se meille vielä tulee, tosin valkoisena :)

  Muutenkin hifistellään aika vähän, 4 läppäriä löytyy, psp, ps2 ja xbox... omat kännykät on mutta poika hävitti juuri omansa ...

  Huomia ostoksia, topat on TOSI kivat <3

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä ollut tohkeissaan vehkeestä, kun ei meillä ole kuunneltu kolmeen vuoteen kotona muuta musiikkia kun tyttöjen mankasta lastenlauluja!

  Psit . olisin halunnut valkoisen, mutta juuri mies oli marmattanut, kun mikään hänen ehdottama ei passaa vaan minä päätän, eli mitään mutisematta päädyttiin tähän. Ne puun väriset tai siis onhan tässäkin kuori puuta niin sipattiin kättelyssä vaikka hienoja olivatkin, mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä huonekalut vaihtuu tiheämpään meillä kuin viihde-eletroniikka ja eri puut sotii pahemmin kuin valkea ja musta.

  VastaaPoista
 4. meillä ei paljoa hifistellä. mies kyllä tahtois mut kaikki on niin kallista. siihen tyssäs kun saatiin taulutelkkari ja mies asensi mulle läppäriin kunnon kaiuttimet. viritti ne vielä kaappiin verhon taakse piiloon, en vois olla onnellisempi tuosta ratkaisusta. :)

  tosi kiva tuo teidän tivoli. <3

  VastaaPoista
 5. Meilläkin hifistellään jonkin verran. Kiitos miehen.Jätti taulu-tv, iPhone, iPod, PSP3, läppäri, pöytäkone isolla litteällä näytöllä, digikamera...Tosin mä olen syyllinen iPhoneen ja iPodiin:P
  Täälläkin haluttais kovasti ostaa tuo Tivoli audio...ihana.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!