Amalian Helmiä

28. tammikuuta 2010

kahdestaan

Me päätettiin isukin kanssa tehdä pieni retki kahdestaan ennen töihin paluutani, kun seuraavat lomat on millon lie (tai no varmaan otan pienen palkattoman loman kesällä) ja viikonloppuisin en usko raaskivani tyttöjä jättää. Niin mennään nyt ja säästetäänkin, kun mies yhdistää työmatkan siihen. Helsinkiä kauvemmas ei lähtä vaikka minua olisi personut jatkaa siitä Tallinnaan tai Tukholmaan, mutta käydään nyt moikkaamassa samalla miehen kaveria. Reissuun lähtään ensi viikon torstaina, mies aamu koneella ja minä perässä päivällä. Minä saankin koittaa keksiä itselleni tekemistä torstaiksi, vinkkejä? Johonkin pitäisi mennä syömäänkin -kamppiin tai siihen lähelle? Perjantai päivä shoppaillaan ja illalla syömään kaveri pariskunnan kanssa ja siittä sainkin vaatetressin - samalla mietityttää myös viikonlopun ristiäispukeutuminen, kun juhlavaatteni ovat linjaa jakkupuku tai sitten ihan juhlamekko.
Aamupalla selasin vanhaa kotivinkkiä, jossa oli alla oleva vasemman puoleinen kuva - tuossa ois ideaa ja ainakin espritiltä läytyis sen tyylinen (oik. kuva)

Lauantaina lähtäänkin jo kotiin ja harmittaa, kun en ehdin valtterin kirpparille, josta olen lukenut niin lastenvaate-, kuin muotiblogeissakin -däääm.
Mummot ovat jakaneet hoitopäivät ja tulevat hoitamaan tyttöjä meille kotiin - on sängyt ja lelut valmiina, kun veeruska on ollut nykyään hieman huono hoitoon jääjä, saati sitten nukkumaan kylässä!

1 kommentti:

  1. oikun kivaa, pitäkää hauskaa!
    hyvää ruokaa saa ainakin amarillosta ja santa fe`stä. :P
    tosi kiva asu olis tuo mikä kuvassa. kampin keskuksessa on edc ja esprit, suosittelen. <3

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!