Amalian Helmiä

10. tammikuuta 2010

Taas aleissa

kovien pakkasten takia en ole viitsinyt autoa rääkätä ja siksipä vastoin periaatteitani suunnistin sunnuntaina kauppaan - oli ihan pakko. Ihanan mukava leppoista ostoskeskuksessa olikin. Kappahllissa oli osa ale hinnat puoliksi ja sieltä hamstrasin yökkärimekkoja ym shälää. Tytöt haluaa yökkäri mekkojen viistävän maata ja Veeruskallakin kokoa 110/116 ja Epellä 122/128. Itelle sukkatossukat
Dinskusta kokeilu mielessä tytöille talvipopot. Kavatilla, kun tämän malliset kengät loppuu vissiin kokoon 24 ja mulla menee hermot noiden Epen vikingkien kanssa, kun ei se saa niitä ite jalkaan!!

Hemtexissä oli kans jotkut loppu alet ja ens joulua ajatellen jo koristuksia ( minä pölijä, kun olen suunnitellut jo ensi vuoden joulukoristuksia). Siellä ois ollu ihana tähti päiväpeite tarjouksessa vaan ainakin toistaiseksi se sinne jäikin, kun tuo entinenkään ole, kun alta puoli vuotta vanha.
Nyt laskemaan statiikkaa... aaah ja päälle "hinkutusta"


4 kommenttia:

 1. Kivan näköiset nuo kengät. Kerrohan sitten kokemuksia niistä. Näyttävät ihan Kavateilta :)

  Laura V

  Niin ja piti vielä lisätä, että tuon mallisia Kavateja saa kyllä ainakin kokoon 32. Sellaiset meinaan on meillä ;)

  VastaaPoista
 2. jotkut nuo kavatin näköset on ollu ihan lötköjä... semmosia löysiä kun oon väännelly. Nuo tuntuu ihan samalta, kun kavatit paitti ehkä hieman paksumpi vuori.

  Mää en oo löytänyt täältä kun niitä saapas kavateita ja ne ei meidän vänkäsäärelle passaa, kun kävelee saappailla jostakin syystä entistä enemmän sisäänpäin. Pitää pitää silmät ens talvena vieläkin tarkempana, jos sattuu niin ettei nuo vedä kavateille vertoja.

  VastaaPoista
 3. kyllä meilläkin on Kavatin tuota mallia isompana kuin 24 ja toivottavasti löytyy jatkossakin, ovat meidän lapsille ihan parhaat kengät olleet! Kivan näköiset nuokin. Tän talven Kavateissa oli myös ohuempaa nahkaa kuin aiemmin, mutta hyvin on lämpiminä jalat pysyneet.

  VastaaPoista
 4. Postimyynnistä eli Brandos.fi olen onnistut Kavateista löytämään isompia kokoja esim. juuri tuo kuvassa oleva malli koossa 30, Elloksellakin niitä saattaa löytyä, mutta siellä pitää olla nopea, isot koot loppuvat hetkessä.
  - Johe

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!