Amalian Helmiä

25. tammikuuta 2010

Vertbaudet

Elloksen paketti kotiutui viime viikolla ja sieltä paljastuneet vaatteet olivat kaikki vertbaudet merkkisiä. Huomasin, että meiltä löytyy ennestäänkin aika paljon näitä vaatteita, elloksen kautta tilattuja ja tykätty ollaan. Piti sitten tutustua myös heidän kotisivuihin - tullaan varmaan tilaamaan tulevaisuudessakin. Tytöt uusissa mekoissaan
äiti päästi hyppimään sängylle kuvaus mielessä, kun ei tahdo illalla saada tyttöjä pysymään aloillaan.
tilauksen muut vaatteet - perinteisesti molemmille samanlaiset.
9 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet! Ja nuo kengät erityisesti on ihanat! Tilasin tytöille aiemmin tuollaisen mekon myös mutta palautin kun ei jotenkin istunutkaan päälle. Mutta hitsit kun näyttää teidän tytöillä kivalta!

  VastaaPoista
 2. Ja kiitos linkkivinkistä - tuoltahan näkee koko valikoiman.. en vaan saanut selville voiko tuolta tilata Suomeen?!

  VastaaPoista
 3. meidän luikuille nuo istu tosi hyvin, normaalia paremmin : )

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis setti. Itsekin merkistä pidän :)

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita. Pitää varmaan itsekin katsoa.

  VastaaPoista
 6. pitää melkein seurata elloksen sivuja tuleeko merkiltä minkälaisia kesävaatteita.

  VastaaPoista
 7. Ihana mekko meillä sama mekko nuorimmalla neidillä ja oon tilannu kans sen ellokselta :)

  VastaaPoista
 8. Aivan todella herttaiset nuo kengät!
  Ja hauskaa, kun puet tytöt samanlaisiin. Niin mäkin pojat yleensä. Aiemmin ajattelin, etten varmasti laita lapsille samanlaisia vaatteita, mutta nyt se tuntuu ihan hyvältä. Kylläpä se lapsen oma persoonallisuus sieltä silti näkyy, koska lapset ovat niin erilaisia.

  VastaaPoista
 9. Jostain toisen blogin kautta eksyin tänne... Ihanat värit! Mulla on vaan vähän huonoja kokemuksia tosta merkistä... halvan hinnan houkuttelemana tilasin Laredoutesta Ranskasta ja ekassa pesussa parista trikoopaidasta lähti kanttaukset purkautumaan. Yhdestä hihasta oli koko kanttaus irti koneesta tullessaan! Mutta ne olikin tooooosi halpoja, jotain vähän yli euron kappale (paketissa 3 tai 4 paitaa, en muista enää). Toisaalta meidän poolopaidat ovat kestäneet hyvin. Ehkä ne toiset paidat olikin jotain maanantaikappaleita...Mutta kauniita, varsinkin nuo sinun ostamasi. Voisin nähdä meidänkin tytön samanlaisissa :o)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!