Amalian Helmiä

13. lokakuuta 2010

Isot pienet tytöt

Meillä vielä menee lastenvaatteiden pikkutyttöjen mallistojen vaatteet. Osalla koot loppuvat jopa 100/116, osalla 122/128. Hirveästi ei ole vielä tarvinnut vilkuilla isompien osaltolle, mutta kovasti synkältä näyttävät.
Pika selauksen tein niihin perinteisiin liikkeisiin ja tällaisen otoksen sain vaatteista, jotka meille ottaisin ; )


Benetton:

Benettonilta löytyy kivoja vaatteita isommillekkin pikku tytöille ja benettonin peruspaidat on meillä entuudestaan tyttöjen suosiossa.


lindex:

+ perusleggareita ja -trikoopaitoja

hm:

ellos:

Tais kaikki olla legon tai espritin vaatteita. Eprittiä näytti saavan sen oman nettikaupan mukaan kokoo 146, että varmaan heidän vaatteet tulee joskus lisääntymään meidän arjessa.

Edit: lisään vielä, että liitin KAIKKI tyydyttävät vaatteet paitsi yksiväriset trikoopaidat, leggarit ja perus farkut yllä olevista mallistoista - että aika pahalta näyttää

Nextiltä löytyi enemmänkin tämän mamman seulan läpi meneviä vaateita, mutten saanut sieltä liitettyä kuvia. Kappahallista löytyi makuuni vain leggareita ja perus trikoopaitoja, muissa oli joko printtiä tai jotain teini tyyliä.  Name it.ltä löytyi hyvin perustrikoota niin paidoissa, kuin leggareissa. Täytyy varmaan alkaa laajentamaan nettitilaus kauppavalikoimaa. Tosin isommat lapset ei niin sotke vaatteita, että niitä kalliimpiakin vaatteita raaskiin perusarkenakin pitää.

Mistäpä siis hankkia yli 128.n vaatteet jos ei halua pukea 6-7 vuotiasta vielä "teinivaatteisiin", joita varmasti tulevat vielä vaatimaankin?

5 kommenttia:

 1. Samaa täällä välillä tuskailen vaikka vielä ei ole ajankohtaista. Isommalla neidillä 116 cm käytössä (4-v.) ja pienemmällä 92-98cm (2-vee).

  Isompien tyttöjen osastojen ohi kulkiessa tulee välillä vilunvärisyksiä... Kohta kai sitä täytyy ruveta etsiskelemään ja sukeltaa rekkeihin tekemään tarkempaa syynäystä ja netti onneksi on pullollaan ihania kauppoja, joista löytyy silmää miellyttävää (ainakin äidin, saas nähdä miten käy kun vuosia tulee lisää, että kelpaako)!

  Toivottavasti tänne tulee hyviä vinkkejä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kysymys!! Ja meillä alkaa olla ajankohtainen sillä Peppi käyttää tällä hetkellä kokoa 122-128 cm, Nellille menee vielä jostain 116 cm.. mutta just mietin viimeksi eilen, että mistä ihmeestä löytyy kohta vaatteita tytöille?! Merkkivaatteita toki varmaan löytyisi mutta rahaa ei ole enkä halua tyttöjä opettaa liian merkkitietoksiksikaan eli olisi mukava löytää kivan näköisiä edullisia käyttövaatteita... huoh!!

  VastaaPoista
 3. Meillä on kaksi isompaa neitiä pienten lisäksi ja iloiset, värikkäät, lasten ja äidin silmää miellyttävät arkivaatteet hankitaan joko MiniBodenilta tai Polarn o. Pyretiltä. Suosittelen :)

  VastaaPoista
 4. Meillä esikoinen on juuri siirtynyt käyttämään kokoa 134 cm, joten on todellakin ajankohtainen asia.
  Minäkin ehdotan MiniBodenia ja Polarn O. Pyrettiä, niiltä löytyy sekä tytön että äidin silmää miellyttäviä ja kukkaroystävällisiä vaatteita. Ja molempia, sisä- ja ulkovaatteita.
  Näiden lisäksi Gymboree on suosikki. Myös H&M vaatettaa isoa neitiä, kuten myös Benetton. Joitakin kivoja löytyy myös Meandilta vielä, sekä uusi suosikki on Vertbaudet Ellokselta. Tosi hyvälaatuisia ja tytön näköisiä. Mini A Turelta löytyy kokoja, sekä myös Molo Kids helmiä esim. ulkovaatteissa. Noa Noa on myös ihana merkki.

  Nämä taitavat olla ne merkit, jotka 2.luokkalaisen kaapin täyttävät. Lindex ja KappAhl ovat aivan nollassa tällä osastolla.

  Katami

  VastaaPoista
 5. Anne-Mari - onneksi netti on pullollaan kaikkea ja lapset kaan ei enää kasva niin hurjaa vauhtia, että voi invetoida kaalliimppiin vaatteisiin, mutta harvemmin.

  Marja - Ei ole kiva sekään jos kaikki vaatteet on merkkivaatteita, kun "halpis ketjuilta" ei löydy mitään säädyllistä. Jospa nekin heräisivät ajattelemaan ettei kaikki halua alakoululaisia pukea hopealeggareihin ja niittipaitoihin.

  Miikkis - kävinkin heti blogattuani tarkistamassa tuo PO.pin ja tosiaan sieltä ainakin löytyy isommillekkin, mutta nekin maksaa hiukan enemmän.

  Katami - sinulta tulikin monta ehdotusta - kiitos! Luulin vertbaudetin loppuvan johonkin 122 paikkeille, tosi hyvä jos ei!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!